Scott, Slow - нещо не мога да разбера, защо всяка тема за дизел го превръщате в тъп спор и убеждаване, че квото и да правим са ни много тъпи дизелите, пък вие сте си взели бензинките и сте супер напред с матриала.... Айде стига, става детинско вече.... Искате бензин, карайте си го, не ни пъкайте постоянно, че не ви харесват! ВСИЧКИ го разбрахме! Аз си харесвам дизелака да ми трака и тфа е! Кеф ми е всеки резевоар да си слагам добавка, да си играя с разни дреболий .... Що трябва постоянно да натяквате едно и също, като грам не ни пука на нас феновете на дизела ?!?!?!??? Аз да ви натяквам, че бензинките трябва да вдигнат 5000 до 8000 об, че да вземат да тръгнат и само бучат, пък не върват !? Имах бензинов Авенсис, даже два, карах ги достатъчно, но си искам ДИЗЕЛ! Просто е, това ми харесва, това карам! Оставете ни да си направим полезни теми, които вас бензинджийте ГРАМ не ви интересуват! Стига безмислен спам, МОЛЯ ВИ! Темата няма общо с това дали на Вас ви харесва добавка или дизеловия двигател! Оставете темите, които не ви касаят ....Нека сме си заблудени, нека си караме печките, да си турмим - това ни радва, оставете ни да се радваме! Ние не ви пречим да си хвалите и да се кефите на колите, така че защо само плюете излишно !??!?! Нека се държим по колегиално, по сериозно и по човешки! Ако ви е толкова кеф, направете си тема ДИЗЕЛА - КЕНЕФ ИЛИ ПЕЧКИ за топлене - и готово! Искрено ви моля, учтиво, защото вече наистина става досадно