Проблем със скърцане на Auris

Аватар
Creep
Обратна връзка:

Мнение от Creep » 09 Юни 2010 07:29

mbn83 написа:А при теб кога се чува?
Ако е при бавно движение на първа или задна, може би проблема е същият!
Чух го вчера при паркиране на задна с волан навит на дясно - убеден съм, че е същото като при теб. Може би съм го чувал и друг път но съм решил, че е от познатия проблем със скърцащите накладки, който така и не пожелах да отида да ми оправят (не ме притеснява ама грам).

P.S. Това, което казва zi_zi_top е валидно в моя случай, аз наистина имам навъртяни 6000 км за една година, което е супер малко.
Колегата Dizzle също е прав, Corolla-та я взех след четене на форумите - този на Тoyota ми се стори най-скучен! (в добрия смисъл) :thumbsup:
Изображение
Изображение

Аватар
mbn83

Мнение от mbn83 » 09 Юни 2010 18:52

Да така е, не трябва много да се заглежда човек в тия работи,защото наистина си образуваш само нерви!
Не знам аз за една година съм навъртял около 20 хил.км, което не е много не и малко и за това време съм наистина доволен от колата.
Когато се обади нещо такова ме дразни, но по скоро изчаквам или питам някого преди да ходя да се занимавам с това и без това ходя достатъчно често в сервиза за паркинг щети smile.gif
Та не си мислете, че стоя в колата и слушам от къде ще издрънчи нещо smile.gif
Изображение

Аватар
Dizzle

Мнение от Dizzle » 09 Юни 2010 19:29

mbn83 написа:Да така е, не трябва много да се заглежда човек в тия работи,защото наистина си образуваш само нерви!
Не знам аз за една година съм навъртял около 20 хил.км, което не е много не и малко и за това време съм наистина доволен от колата.
Когато се обади нещо такова ме дразни, но по скоро изчаквам или питам някого преди да ходя да се занимавам с това и без това ходя достатъчно често в сервиза за паркинг щети smile.gif
Та не си мислете, че стоя в колата и слушам от къде ще издрънчи нещо smile.gif
разбирам те и мен най-малкото нещо ме дразни,но идва един момент в който ти омръзва да обръщаш толкова внимание. скоро и при теб ще дойде biggrin.gif

Аватар
TATI
Благодарил/а: 22 пъти
Получена  благодарност: 163 пъти
Обратна връзка:

Мнение от TATI » 09 Юни 2010 22:31

Вдигаш на крик, сваляш гумата, поглеждаш и виждаш, че подложката на пружината ти е скъсана, слагаш гумата, спускаш от крик и караш, като се опитваш да не ти прави впечатление.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 09 Юни 2010 22:49

TATI написа:Вдигаш на крик, сваляш гумата, поглеждаш и виждаш, че подложката на пружината ти е скъсана, слагаш гумата, спускаш от крик и караш, като се опитваш да не ти прави впечатление.
Ако преди това си се "въоръжил" с флакон силикон+бяла грес на Мотип пръскаш основата на пружината и известно време се усмихваш на тишината. :whistle:
Когато се разскърца пак повтаряш процедурата (вече без да сваляш гумата).
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

tribalistas

Мнение от tribalistas » 11 Юни 2010 10:55

Смениха ми накладките и апаратите и сря да скърца. Ама ми писна да се занимавам с някъкви такива глупости........................
FJ Cruiser limited edition

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 11 Юни 2010 19:35

tribalistas написа:Смениха ми накладките и апаратите и сря да скърца. Ама ми писна да се занимавам с някъкви такива глупости........................
wacko.gif

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 11 Юни 2010 22:08

На някой от сервиза са му трябвали тези части и ... biggrin.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

tribalistas

Мнение от tribalistas » 11 Юни 2010 22:26

Това е положението нали се води гаранционна дееба
FJ Cruiser limited edition

Публикувай отговор