Това е нещо за джанти,а и няма за Авенсис.Fido Dido написа:http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=12358
Става дума за размера на гумите...
Това е нещо за джанти,а и няма за Авенсис.Fido Dido написа:http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=12358
Размерите са 185/65/14 или 195/60/15 ..JapCar написа:Това е нещо за джанти,а и няма за Авенсис.Fido Dido написа:http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=12358
Става дума за размера на гумите...
Колата не е при мен и ще я видя след месец,така,че не знам WIN-a.nowyaris написа:Колега,отиваш на www.toyodiy.com.,чукваш WIN кода/номера на рамата/и ти излиза отговора на всичките ти въпроси.Относно акумулатора-купуваш най-евтиния.Всички са с 2 год.гаранция,после като се скапе купуваш нов-и така... .
И Тойотите идват от Англия...Svetlix написа:Ако се спреш на Примера (Р11 или Р11-144) моя съвет е направо на 2-ка(SR20DE мотор) бензин да скачаш. 1.6 (GA16DE) мотора не е никак лош но си идва леко слаб за това купе. Разходът е приблизително същия но вървежа си е къде къде. Като цяло на Примата болежка са и предните горни носачи но и на тях вече са им хванали цаката и се рециклират.
ПС: Всички примери идват от Англия ...
Бях споменал преди,че Авенсиса е за сестра ми.Освен гумите(нови) ще трябват и джанти,очевидно втора ръка.Тя не иска да ме чака като се върна да вземем гуми и джанти,иска сега да ги вземе...Някакви търговци разправяли,че за Авенсиса джантите били много дефицитни и цената им е 35лв/бр(железни).Вярно ли е това?Аз очевидно съм мн. изостанал с инфото за БГ-преди няколко години масово джантите бяха 10лв...В чужбина не се използват и се продават от 0 до 5 евро,очевидно веригата до БГ е дълга biggrin.gifJapCar написа:
------------------
Гумите са 15",ще се купуват нови,но като се прибера в Плевен.Нека градските кажат от къде е добре да ги купя.
Защо ще търсиш гуми в българия само в Плевен?JapCar написа:Бях споменал преди,че Авенсиса е за сестра ми.Освен гумите(нови) ще трябват и джанти,очевидно втора ръка.Тя не иска да ме чака като се върна да вземем гуми и джанти,иска сега да ги вземе...Някакви търговци разправяли,че за Авенсиса джантите били много дефицитни и цената им е 35лв/бр(железни).Вярно ли е това?Аз очевидно съм мн. изостанал с инфото за БГ-преди няколко години масово джантите бяха 10лв...В чужбина не се използват и се продават от 0 до 5 евро,очевидно веригата до БГ е дълга biggrin.gifJapCar написа:
------------------
Гумите са 15",ще се купуват нови,но като се прибера в Плевен.Нека градските кажат от къде е добре да ги купя.
Не съм в час и коя марка гуми в момента имат добро отношение цена/качество.Размера май е 195/60/15
Защо само плевенчаните?
Досталката от цяла б
България
Нека Плевенчаните дадат съвет къде да се търсят джанти и гуми
Явно си толкова изостанал с инфото, че чак си пропуснал факта, че сме по-богати и от германци и британци... Поне съдейки от цените в БГ. Щото ако тук намериш джанти за по малко от 30 лв., ще трябва голямо черпене да падне...JapCar написа:Аз очевидно съм мн. изостанал с инфото за БГ-преди няколко години масово джантите бяха 10лв...
Че щом са 30-40 лв,да взема да напълня по един контейнер от UK за всеки град в БГ,ще стане голям бизнес... biggrin.gifRudy написа:Явно си толкова изостанал с инфото, че чак си пропуснал факта, че сме по-богати и от германци и британци... Поне съдейки от цените в БГ. Щото ако тук намериш джанти за по малко от 30 лв., ще трябва голямо черпене да падне...JapCar написа:Аз очевидно съм мн. изостанал с инфото за БГ-преди няколко години масово джантите бяха 10лв...
Потребители разглеждащи този форум: 1euro, Ahrefs [Bot] и 10 госта