за Ярис след 2006 г.

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
sacho7803

Мнение от sacho7803 » 12 Май 2010 09:29

desSs написа:
jim_beam написа:@desSs

майтапа настрана,но ходила ли си наскоро в гр. левски(или гара левски) ? там може да се видят доста брадчеди в далеч по-лъскави/скъпи возила,и костюмирани при това.
исках да снимам няколко къщи,които приличаха на древногръцки храмове с големината поне на детска градина или читaлищe.но направих по-разумното и дадох газ преди някой мургав юнак да ме докопа.
в общи линии бях като някой бездомник с моята кола,тогава още с мб е-класа.най-жалкия мургавелко беше с s-класа или lc 100 последен модел. laugh.gif
никога не съм ходила в град Левски, но тъй като съм родена в Сливен и все още си ходя там от време на време, знам за какво говориш laugh.gif
за сливен имаше една приказка--наведеш се-камъни изправиш се-вятър обърниш се-циганин biggrin.gif -и аз навремето често ходех -баща ми е от там.а през левски съм минавал.там е нещо като"долината на ромските милионери".и сега се замислям че държавата разследвайки кой откъде има пари-първо тряя да мине оттам-току виж хазната се напълнила-затворите също biggrin.gif
Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 12 Май 2010 19:41

Колеги,всяка седмица зареждам три магазина в Левски.Половината роми там ги обличам и обувам аз.Не са чак толкова прости,имат доста гънки под косата.Верно е,че Като им видя колите и къщите,не съм маниак,но ми потичат лигите.Обаче и тях ги дялна кризата.Половината са вътре,другата половина са тръгнали на бърз ход.Не са добре,ама чак като на снимката..... .Благодаря за инфото.От ТЮВ маъ са прави-най-здравия модел на Тойота за 2-3 год.коли.Хвала.

Аватар
nov
Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
Благодарил/а: 51 пъти
Получена  благодарност: 40 пъти

Мнение от nov » 12 Май 2010 20:39

Айде и аз да дам мнение.Само дано Лексус-а и Бас ман-а, не четат това tongue.gif .Днеска си спирам японеца и комшията зад мен да споделиме малко опит от колите.Той си взе Ярис преди 5 или 6 години не съм сигурен, но е с d4d мотор-а.чисто нов го купи.От приказка на приказка изказа мнение че за 230к. на които в момента е колата не е барнал един болт, гайка или такива подобни.Лятото обикалят цялото семейство с тази кола wacko.gif Германия,Италия,Гърция до Великобритания стигаха преди две години.Колата се кара и като служебна от служители в неговата фирма и аз лично съм ги виждал как я карат тази кола, найстина ми става жал.Колата стои отвън зиме, лете няма грам ръжда или наченки отвън, дори лак-а е запазен.Отдолу не съм я гледал.Каза че е сменил оригиналните предни накладки на 105к. ohmy.gif , задните още не ги е сменял.И така от приказка на приказка отвори сервизната книжка, треснА се у главата и ми вика "А бе ти знаеш ли че аз на 100к трябваше да сменям ангренажен ремък?"-Викам "Ми знам, а ти не си ли?" той ми вика-"Другата седмица трябва да намеря време за това".Единствено не е доволен от пластмасата че скърца много гадно но то при това каране душманско и все пак е нисък клас.Но човека казва че твърдо следвшата му кола пак ще е Тойота само че Корола дизел пак нова.Тук наистина няма какво да кажа biggrin.gif

nowyaris

Мнение от nowyaris » 12 Май 2010 22:07

NOV,Някои твои мнения не са мои,но с това направо ме качи на седмото небе.Много ти благодаря,перфектно си го казал.ЯРИС е страхотен бонбон.Верно е.

Аватар
nov

Мнение от nov » 12 Май 2010 23:44

nowyaris написа:NOV,Някои твои мнения не са мои,но с това направо ме качи на седмото небе.Много ти благодаря,перфектно си го казал.ЯРИС е страхотен бонбон.Верно е.
Не бе човек това е мнение на комшията който кара такъв Ярис, не е мое но съм склонен д аму вярвам защото тази кола е всеки ден пред очите ми biggrin.gif

Scott
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Scott » 13 Май 2010 00:34

nov написа:... треснА се у главата и ми вика "А бе ти знаеш ли че аз на 100к трябваше да сменям ангренажен ремък?"-Викам "Ми знам, а ти не си ли?" той ми вика-"Другата седмица трябва да намеря време за това"...
Кажи на комшията си да не се притеснява, този двигател е с верига. biggrin.gif

Аватар
nov

Мнение от nov » 13 Май 2010 08:59

Scott написа:
nov написа:... треснА се у главата и ми вика "А бе ти знаеш ли че аз на 100к трябваше да сменям ангренажен ремък?"-Викам "Ми знам, а ти не си ли?" той ми вика-"Другата седмица трябва да намеря време за това"...
Кажи на комшията си да не се притеснява, този двигател е с верига. biggrin.gif
А и таз добра!Той е убеден че е с ремък, говориме за първите ярис-и 1,4 ди фор ди 90 коня.Да му кажа тогава да не се шашка cool.gif

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 13 Май 2010 13:27

jim_beam написа:иначе лексус,но той за съжаление е със задно...
Тва пък от къде ти дойде ? Аурисчето ми беше първи автомобил ,но от както карам задно не мисля че някога ще сменя на кола с предно. Или може би по точно трябва да кажа че няма да сменя тази кола laugh.gif
Единствено AWD би ме поблазнило но всичко с времето си...
Изображение1G-FE

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 13 Май 2010 17:34

Ael написа: от както карам задно не мисля че някога ще сменя на кола с предно.
e зимъска кво правиш unsure.gif

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 13 Май 2010 17:59

Че тази зима перках и с летните гуми даже градско. За догодина знам че ще си купя и зимни но не е чак толкова трудно и невъзможно да се кара задно зимъска :) Като цяло май има мит който тези с предното си разправят от ухо на ухо :)
Изображение1G-FE

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 13 Май 2010 18:25

а, ми не че съм чувала митове и легенди, просто имам авер с бмв и той ми се оплаква, че зимата е без кола
пък есента като се връщахме от Франция, там и цяла Италия бяха некви порои, е-класата на магистралата правеше аквапланинг /или както там се казва/, беше си страшничко

nowyaris

Мнение от nowyaris » 14 Май 2010 22:07

С Лексъс,БМВ и Е-класа ясно.Питах за Ярис на 3-4- год.Те изброените по-горе модели са друго кафе.Мен ме касае за Ярето.Иначе знам много фирми,дето работят,за да е в ред на ШЕФА БМВ-то.

Аватар
gogologo

Мнение от gogologo » 20 Май 2010 22:42

desSs написа:
jim_beam написа:@desSs

майтапа настрана,но ходила ли си наскоро в гр. левски(или гара левски) ? там може да се видят доста брадчеди в далеч по-лъскави/скъпи возила,и костюмирани при това.
исках да снимам няколко къщи,които приличаха на древногръцки храмове с големината поне на детска градина или читaлищe.но направих по-разумното и дадох газ преди някой мургав юнак да ме докопа.
в общи линии бях като някой бездомник с моята кола,тогава още с мб е-класа.най-жалкия мургавелко беше с s-класа или lc 100 последен модел. laugh.gif
никога не съм ходила в град Левски, но тъй като съм родена в Сливен и все още си ходя там от време на време, знам за какво говориш laugh.gif
Кво му е на Сливен.? Перфектен е ... особенно ако го сравнявате с онзи индустриалиален батак, София.
Да подарим на Бербатов плейстейшън, че да играе и той на световно :)

nowyaris

Мнение от nowyaris » 21 Май 2010 06:57

И мен Сливен ме кефи много.Хората са много гот.А гледам,че и там се напълнило с Тойотки.Хвала.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 21 Май 2010 07:19

града си беше перфектен, ама преди лечков, поздрави на майка му
а, и шофьорите ме дразнят, щото си спазват некви си техни незнайни правила
гого ти да не си от там? че вчера те забелязах ползваш едни специфични за него край думички...

Публикувай отговор