за сливен имаше една приказка--наведеш се-камъни изправиш се-вятър обърниш се-циганин biggrin.gif -и аз навремето често ходех -баща ми е от там.а през левски съм минавал.там е нещо като"долината на ромските милионери".и сега се замислям че държавата разследвайки кой откъде има пари-първо тряя да мине оттам-току виж хазната се напълнила-затворите също biggrin.gifdesSs написа:никога не съм ходила в град Левски, но тъй като съм родена в Сливен и все още си ходя там от време на време, знам за какво говориш laugh.gifjim_beam написа:@desSs
майтапа настрана,но ходила ли си наскоро в гр. левски(или гара левски) ? там може да се видят доста брадчеди в далеч по-лъскави/скъпи возила,и костюмирани при това.
исках да снимам няколко къщи,които приличаха на древногръцки храмове с големината поне на детска градина или читaлищe.но направих по-разумното и дадох газ преди някой мургав юнак да ме докопа.
в общи линии бях като някой бездомник с моята кола,тогава още с мб е-класа.най-жалкия мургавелко беше с s-класа или lc 100 последен модел. laugh.gif
за Ярис след 2006 г.
Toyota YARIS 1.33-100кс.2009..... Renault megan-Coatch 1.6-90кс-98г
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Колеги,всяка седмица зареждам три магазина в Левски.Половината роми там ги обличам и обувам аз.Не са чак толкова прости,имат доста гънки под косата.Верно е,че Като им видя колите и къщите,не съм маниак,но ми потичат лигите.Обаче и тях ги дялна кризата.Половината са вътре,другата половина са тръгнали на бърз ход.Не са добре,ама чак като на снимката..... .Благодаря за инфото.От ТЮВ маъ са прави-най-здравия модел на Тойота за 2-3 год.коли.Хвала.
- nov
- Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 40 пъти
Айде и аз да дам мнение.Само дано Лексус-а и Бас ман-а, не четат това
.Днеска си спирам японеца и комшията зад мен да споделиме малко опит от колите.Той си взе Ярис преди 5 или 6 години не съм сигурен, но е с d4d мотор-а.чисто нов го купи.От приказка на приказка изказа мнение че за 230к. на които в момента е колата не е барнал един болт, гайка или такива подобни.Лятото обикалят цялото семейство с тази кола
Германия,Италия,Гърция до Великобритания стигаха преди две години.Колата се кара и като служебна от служители в неговата фирма и аз лично съм ги виждал как я карат тази кола, найстина ми става жал.Колата стои отвън зиме, лете няма грам ръжда или наченки отвън, дори лак-а е запазен.Отдолу не съм я гледал.Каза че е сменил оригиналните предни накладки на 105к.
, задните още не ги е сменял.И така от приказка на приказка отвори сервизната книжка, треснА се у главата и ми вика "А бе ти знаеш ли че аз на 100к трябваше да сменям ангренажен ремък?"-Викам "Ми знам, а ти не си ли?" той ми вика-"Другата седмица трябва да намеря време за това".Единствено не е доволен от пластмасата че скърца много гадно но то при това каране душманско и все пак е нисък клас.Но човека казва че твърдо следвшата му кола пак ще е Тойота само че Корола дизел пак нова.Тук наистина няма какво да кажа biggrin.gif

- nov
Не бе човек това е мнение на комшията който кара такъв Ярис, не е мое но съм склонен д аму вярвам защото тази кола е всеки ден пред очите ми biggrin.gifnowyaris написа:NOV,Някои твои мнения не са мои,но с това направо ме качи на седмото небе.Много ти благодаря,перфектно си го казал.ЯРИС е страхотен бонбон.Верно е.
- nov
А и таз добра!Той е убеден че е с ремък, говориме за първите ярис-и 1,4 ди фор ди 90 коня.Да му кажа тогава да не се шашкаScott написа:Кажи на комшията си да не се притеснява, този двигател е с верига. biggrin.gifnov написа:... треснА се у главата и ми вика "А бе ти знаеш ли че аз на 100к трябваше да сменям ангренажен ремък?"-Викам "Ми знам, а ти не си ли?" той ми вика-"Другата седмица трябва да намеря време за това"...

- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Тва пък от къде ти дойде ? Аурисчето ми беше първи автомобил ,но от както карам задно не мисля че някога ще сменя на кола с предно. Или може би по точно трябва да кажа че няма да сменя тази кола laugh.gifjim_beam написа:иначе лексус,но той за съжаление е със задно...
Единствено AWD би ме поблазнило но всичко с времето си...

Кво му е на Сливен.? Перфектен е ... особенно ако го сравнявате с онзи индустриалиален батак, София.desSs написа:никога не съм ходила в град Левски, но тъй като съм родена в Сливен и все още си ходя там от време на време, знам за какво говориш laugh.gifjim_beam написа:@desSs
майтапа настрана,но ходила ли си наскоро в гр. левски(или гара левски) ? там може да се видят доста брадчеди в далеч по-лъскави/скъпи возила,и костюмирани при това.
исках да снимам няколко къщи,които приличаха на древногръцки храмове с големината поне на детска градина или читaлищe.но направих по-разумното и дадох газ преди някой мургав юнак да ме докопа.
в общи линии бях като някой бездомник с моята кола,тогава още с мб е-класа.най-жалкия мургавелко беше с s-класа или lc 100 последен модел. laugh.gif
Да подарим на Бербатов плейстейшън, че да играе и той на световно