По мнение на хора, които имат опит и преки впечатления, сглобените в Турция Тойоти са по-качествени от сглобените в Англия. Може би е по-добре да се ориентираш към Новото Версо.nikistan написа:А между другото, къде се сглобява Авенсиса? В Англия или Турция? Възможно ли е да се сглобяват и на двете места?
Нов Авенсис
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 15 Май 2010 21:38
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от Raya » 15 Май 2010 21:43
Аз, например, харесвам да се чувствам все едно на пода и да ми се влачи дупето по асфалта, докато друг с голяма мъка ще седне и ще стане от такава седалка. А в Авенсиса на "пейката" всичко ми се изморява особенно на дълъг път.
Raya
- zi_zi_top
Мнение от zi_zi_top » 15 Май 2010 21:52

Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
Мнение от nikistan » 15 Май 2010 22:09

При това ниво на оборудване единствено съжалявам, че няма заден парктроник, но сигурно ще може да се поръчва допълнително!
Моля, помагайте с мнения

nikistan
Мнение от nikistan » 15 Май 2010 22:16
На новото Версо нещо интериора не ми допада! По точно разположението на уредите наподобяват малко на тези на Ситроен C4. Иначе със сигурност е страхотен автомобил!zi_zi_top написа:По мнение на хора, които имат опит и преки впечатления, сглобените в Турция Тойоти са по-качествени от сглобените в Англия. Може би е по-добре да се ориентираш към Новото Версо.nikistan написа:А между другото, къде се сглобява Авенсиса? В Англия или Турция? Възможно ли е да се сглобяват и на двете места?
nikistan
- zi_zi_top
Мнение от zi_zi_top » 15 Май 2010 22:31
За Авенсис тестовия автомобил е само този 2,2 D4-D. Попитах специално, защото се сетих за твоята тема и исках да го пробвам за впечатления. На въпроса ми за бензинов Авенсис служителката, която ме придружаваше ми каза деликатно, че след като съм свикнал да карам 2,0 D4-D в бензиновия ще се чувствам странно.
Не подценявай колите втора употреба, има много добри и запазени (около 15-20 000 лв), с които ще посещаваш по-рядко сервиз, отколкото с нова. Ако имаш лоши премеждия с дараци, то сам си ги избирал и не можеш да правиш генерални изводи.
Само трябва да знаеш, че като си купиш нов автомобил след 3 години ще си загубил 60-65% от парите, които си дал за него до този момент, а той ще е все още нов, но ще ти е омръзнал и вече ще заглеждаш чуждите коли (споделям личен опит). Аз поне след третата година експлоатация се отегчавам от колата и не ме кефи вече повече от стар тарлък.
zi_zi_top
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение от Raya » 15 Май 2010 22:32

И за какво ти е нова кола? виж как се обезценява през първите 2 години
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details даже и с кожен салон

Raya
- zi_zi_top
Мнение от zi_zi_top » 15 Май 2010 22:49
+1Raya написа:Защо не се насочиш към Камри? И за какво ти е нова кола? виж как се обезценява през първите 2 години
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details даже и с кожен салон

Една класа над Авенсиса, който си избрал!
zi_zi_top
nassko
Мнение от stfn » 16 Май 2010 21:01
Колега пробвай го тоя Авенсис и приключвай въпроса а Шкодата не е лош избор ама както се чудиш май и Дачия Логан ще ти хареса.
Според мен трябва да пробваш и ти сам ще си прецениш кое ти допада, но японската колаопределено е по-добра.
Camry 07 2,4,
Camry 12 3.5 - in progress!
stfn
nikistan
nikistan
Petar
Обратно към “Общи технически въпроси”
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru