Днес бях ( за 4 път,другите пъти не ми стигаха 3 те часа - времето което мога да отделя от работния ден,без да има последствия ) в КАТ да прехвърля на мое име новозакупената от мен Карина.Въпросната Карина е със хасковски номера и нов талон абе трябваше просто да ми се издаде нов талон със моето име.Не ми се говори за мудността,тъпотията,непрофисионализма и глупоста царящи там.Предполагам всеки се е сблъсквал.Макар,че можеби КАТ Хасково води класацията ( доколкото имам информация )
На 1 ( с думи - едно,някой да не си помисли,че съм изпуснал една 0 ) се - Пререгистрира,Регистрира,Бракува МПС,от там ти дават и новото талонче.На едно и също гише се извършват тези услуги за цялата област,не само за града.Извинявам се,за малката неточност, гишетата са 3 но другите 2 започват работа към 15,30 следобед,така че все едно ги няма.За това,че талона струва 15 лв,а банката ти събира 3 лв такса превод ( правил съм превод на 500 лв и там такса беше 0,50 ст. )но естествено е на много удобно място във салона на КАТ.И т.н........
Та да се върнем на въпроса за ултра-мега-хипер космическите способности на КАТ.
На доста места имаше залепена табела ( ще я цитирам по памет,за съжаление не съобразих да я снимам ) :
"На 15.05.2010г ( събота ) КАТ няма да работи,ПОРАДИ ПРЕКЪСВАНЕ НА ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО "
Не беше написано - поради профилактика на чез,евн или ........
Не беше написано - поради профилактика на комп.системи - примерно
Не беше написано - поради профилактика на кенефите - още по примерно
Не беше написано - поради профилактика на ............... незнам си ко
А точно това което виждате ( четете ) , е сега вие като по умни от мен ми кажете как така разбраха,че точно в почивният ден в който се отработва миналият почивен петък ( апропо в който ТЕ НЕ РАБОТИХА,ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ДРУГИ ) те разбраха че няма да имат ток и то го разбраха още от понеделника 11.05.2010 г
Аз си го обяснявам със 6-тата планета,екстрсенсите,полтъргайстите ( м/у спомняти ли си филма "Чоки" ? ).Намеса на боговете Вишну,Аллах и Христос едновременно,със лека подкрепа от Тангра.
Амчи то ако така могат да предсказват бъдещето, да земат да кажат числата на 6 от 49 - да се видим и ние малко в кеф.
П.П
Збравих да кажа личните си помисли относно бележката и действителноста там :

Успех на всички който ще се борят със 100 главата ламя Спаска наречена на галено - КАТ.