Екстрасенсите в КАТ - Хасково

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
kiril_kirilow

Екстрасенсите в КАТ - Хасково

Мнение от kiril_kirilow » 12 Май 2010 18:20

Здравейте колеги,искам да ви споделя ултрасензорните,мегакосмически и 13 ниво кришнарски способности на КАТ Хасково.
Днес бях ( за 4 път,другите пъти не ми стигаха 3 те часа - времето което мога да отделя от работния ден,без да има последствия ) в КАТ да прехвърля на мое име новозакупената от мен Карина.Въпросната Карина е със хасковски номера и нов талон абе трябваше просто да ми се издаде нов талон със моето име.Не ми се говори за мудността,тъпотията,непрофисионализма и глупоста царящи там.Предполагам всеки се е сблъсквал.Макар,че можеби КАТ Хасково води класацията ( доколкото имам информация )
На 1 ( с думи - едно,някой да не си помисли,че съм изпуснал една 0 ) се - Пререгистрира,Регистрира,Бракува МПС,от там ти дават и новото талонче.На едно и също гише се извършват тези услуги за цялата област,не само за града.Извинявам се,за малката неточност, гишетата са 3 но другите 2 започват работа към 15,30 следобед,така че все едно ги няма.За това,че талона струва 15 лв,а банката ти събира 3 лв такса превод ( правил съм превод на 500 лв и там такса беше 0,50 ст. )но естествено е на много удобно място във салона на КАТ.И т.н........

Та да се върнем на въпроса за ултра-мега-хипер космическите способности на КАТ.
На доста места имаше залепена табела ( ще я цитирам по памет,за съжаление не съобразих да я снимам ) :

"На 15.05.2010г ( събота ) КАТ няма да работи,ПОРАДИ ПРЕКЪСВАНЕ НА ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО "

Не беше написано - поради профилактика на чез,евн или ........
Не беше написано - поради профилактика на комп.системи - примерно
Не беше написано - поради профилактика на кенефите - още по примерно
Не беше написано - поради профилактика на ............... незнам си ко

А точно това което виждате ( четете ) , е сега вие като по умни от мен ми кажете как така разбраха,че точно в почивният ден в който се отработва миналият почивен петък ( апропо в който ТЕ НЕ РАБОТИХА,ЗА РАЗЛИКА ОТ МНОГО ДРУГИ ) те разбраха че няма да имат ток и то го разбраха още от понеделника 11.05.2010 г

Аз си го обяснявам със 6-тата планета,екстрсенсите,полтъргайстите ( м/у спомняти ли си филма "Чоки" ? ).Намеса на боговете Вишну,Аллах и Христос едновременно,със лека подкрепа от Тангра.
Амчи то ако така могат да предсказват бъдещето, да земат да кажат числата на 6 от 49 - да се видим и ние малко в кеф.

П.П
Збравих да кажа личните си помисли относно бележката и действителноста там : :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: - не знам от къде се слага червена точка,затова се самоцензурирах !

Успех на всички който ще се борят със 100 главата ламя Спаска наречена на галено - КАТ.

Аватар
rav 4

Мнение от rav 4 » 12 Май 2010 20:54

Споко бе пич. Много си се изнервил. biggrin.gif
Не се коси, метни една хасковска бира и да не ти пука.
За твое успокоение и аз :censored: ама на Врачанския КАТ biggrin.gif

kiril_kirilow

Мнение от kiril_kirilow » 12 Май 2010 21:11

Възможно е мааалко да съм се пойзнервил,но мога смело да заявя,че ако аз допускам подобно безхаберие,безотговорност и неспазване на наложените ми правила,ще излетя не на момента ами преди 2 седмици.

Това за правилата е в връзка,че работното време на въпросните,да не се повтарям кой са - сещате се,започва от 8,30 а те реално започнаха работа към 9 часа.Дотогава кафенце,лаф и бъркане по ...........
Иначе почивките като стане 12 .00 или 10.00 или 15.00 се коват до секундата,започването на работа е друга тема.Почивката за кафе от 15 мин.става 30 мин.Обед 1 час - 1.30 часа.
Те така баце,айде да спирам,че пак започвам да се нервя,а имам доста работа да свърша на компютъра.

П.П
Замислих се и друго,тази година ми предстой смяна на лична карта.Извадих я още в началото,когато беше бума и имаше огромни опашки.Тази година предполагам пак ще са огромни опашките,на много хора им изтичат картите.
Започвам, едва ли не сериозно, да се замислям да си взема годишната отпуска,а пък после и някой ден болнични за да мога да си подновя този документ. :censored:

Аватар
Dizzle

Мнение от Dizzle » 12 Май 2010 23:28

спокойно и в Русе е така. Има 3 гишета но работи само едно! За Русе и областта. Хората отиват през нощта и се редят на опашка-към 8ч. вече достига 30 души. Само актовете са на отделно гише - за всичко останало на това. Да си подам документите за книжка беше около 5 часа, а да я взема към 6. Don't worry be happy - рядко се налага :whistle:

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 13 Май 2010 07:11

kiril_kirilow написа:П.П
Замислих се и друго,тази година ми предстой смяна на лична карта.Извадих я още в началото,когато беше бума и имаше огромни опашки.Тази година предполагам пак ще са огромни опашките,на много хора им изтичат картите.
Започвам, едва ли не сериозно, да се замислям да си взема годишната отпуска,а пък после и някой ден болнични за да мога да си подновя този документ. :censored:
ее чак пък отпуска
тук във Варна отнема 2 часа /но на гишето за бързи и еспресни поръчки, на другото се чака повече/, предполагам при вас най-много половин ден да отиде, щом е толкоз сложна организацията...
аз лично мисля да изчакам да дойдат жегите, тогава ще има по-малко хора biggrin.gif

gena_bs
Автомобил: служебен
Благодарил/а: 335 пъти
Получена  благодарност: 92 пъти

Мнение от gena_bs » 13 Май 2010 15:53

И в Бургас е голямо чакане за новите книжки. Две гишета работят, две "фото студия", две гишета на банката. Като резултат - обслужване на 1 гише за 3 часа!!!
1.Отиваш при каката / лелката и тя за 5 минути ти дава три листа за попълване.
Аз бях направил грешка, че си помислих, че ще прескоча нещо. Защото 2,5 часа преди това висях за другите документи в РПУ-то. Да, ама не!
2.Плащане
Имало такса за талона 1,60лв., която забележете се плащала само в клона на CiBank в КАТ??? Питах на двете гишета каква е тази простотия, след като всички дължими такси + комисионната на банката (към 9лв.) съм ги платил точно в тази банка.
Никакво смислено обяснение! После разбрах, че банковата сметка за талона е на КАТ, а за другите документи - на Обл. Дирекция на МВР.
Много сложно, няма що!
От тези 1,60лв. обаче 0,60 са комисионна!!! за банката.
Да вземем сега ли да протестираме? Щото после Бат' Бойко да не ни обвини, че нищо не сме казали за тоя пладнешки обир от страна на тази прекалено близка до него банка?
3.Пак на опашката пред същото гише, която съответно се е увеличила с поне 5 човека за 10 мин. То не бяха обедни почивки, глупости в системите.
4.След около 1,5ч. стърчане прав най-сетне се добрах до гишето и викам си - свърших! Обаче ме пратиха да се снимам. Което е в реда на процедурата, разбира се.
Но не и ако точно преди 2,5ч. една друга лелка не ми беше взела и отпечатъци в РПУ-то!
А кажете ми сега не живеем ли в аборигенска държава?

baba_metca

Мнение от baba_metca » 13 Май 2010 16:58

Това за спирането на Ел. захранването според мен са им казали от ЕВН (май те са в Хасково) че ще им спрат тока заради нещо си. И те сега хората как да го напишат. Каза ли са на някой, "ще спира ел захранването и няма да работим в събота, да го напечаташ и лепнеш оптред" и готово. Това да им е проблема.

Толкова други глупости има, чеее. Ако става на въпрос, цялата тая администрация, трябва да работи поне един ден от събота и неделя и да почива някой ден през седмицата. Ние като граждани (на които те служат) работим от пон. до петък или поне един доста голям процент от нас. Как да идеш да си свършиш работа с администрацията, след като електронното правителство не-работи, а и те работят по същото време по което и ние. Ей го големите банки пуснаха офиси в цялата страна в събота, че даже на места и в неделя, те да не са тъпи. Ама не нашите администратори на българия са още по умни. Аз съм сигурен че тея имат толкова бумащина, че сигурно идват в 7:00 на работа и си тръгват в 18:00, ама като нямат система и работят по тертип от преди 50г така е. А парите за Ел правителството всеки знае в кой джоб отидоха.

То при тея от КАТ прилича на библиотека - рафтове с хартии, папки, класиори, хвърчащи листчета. Тея лелки вътре трябва с маски да ходят сигурно. Просто не ми е ясно, пари за лелки има, пари за пощенски разходи има, пари за хартия има, а пари за нещо онлайн, нещо по ЕЛектронно няма. И накрая, нарушители бол - демек глоби бол, ама пак няма кой да ги глоби. Това ако е частна фирма няма да има ни един паркирал погрешно. Ще го пръснат - 50-100лв глоба, а ако запушва улица, така че да не мине пожарна, директно с паяка и после още 500, защото застрашава косвено имуществото и живота на хора ей ти от една глоба заплатата на КАТаджията готова.

kiril_kirilow

Re: Екстрасенсите в КАТ - Хасково

Мнение от kiril_kirilow » 13 Май 2010 18:26

"На 15.05.2010г ( събота ) КАТ няма да работи,ПОРАДИ ПРЕКЪСВАНЕ НА ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО "

пример:
"На 15.05.2010г ( събота ) КАТ няма да работи,ПОРАДИ ПРОФИЛАКТИКА ОТ СТРАНА НА ЕНЕРГОПРЕНОСНОТО ДРУЖЕСТВО "EVN"
ИЗВИНЯВАМЕ СЕ ЗА ПРИчИНЕНИТЕ НЕУДОБСТВА "

Това е само пример.
Имат цял отдел,който се занимава с това - Връзки с обществеността - хубаво е те да си заслужават заплатите. :thumbsup:

За работата и в почивите дни съм абсолютно съгласен.Но това да важи за цялата администрация.
Абе,нямаше ли някака наредба,да се работи докато има хора,до 1 час след работно време или и това се забрави и отмени.
Без Toyota , засега .......

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 13 Май 2010 18:33

desSs написа:аз лично мисля да изчакам да дойдат жегите, тогава ще има по-малко хора biggrin.gif
На гишето за книжки, може би!?
В града обаче!? wacko.gif Защото и мен ще ме има тогава там. biggrin.gif
Съжелявам за OFF-а wink.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 13 Май 2010 22:09

Kiki написа:
desSs написа:аз лично мисля да изчакам да дойдат жегите, тогава ще има по-малко хора biggrin.gif
На гишето за книжки, може би!?
В града обаче!? wacko.gif Защото и мен ще ме има тогава там. biggrin.gif
Съжелявам за OFF-а wink.gif
е на гишето де biggrin.gif надявам се всички да са на плажа и да стане по-бързо, че ше вадя книжка и л.к. наведнъж wacko.gif
п.п. ти земи машините и пастата, да ни полираш тука че голяма мръсотия пфуу laugh.gif

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 13 Май 2010 23:10

desSs написа:п.п. ти земи машините и пастата, да ни полираш тука че голяма мръсотия пфуу laugh.gif
Нищо не ми пречи да ги взема. Кола голяма, масто за багаж колкото щеш.
Ама аз ще идвам във Варна на почивка, а не на работа. biggrin.gif
А ще ми трябва и помещение с ток и задължително затворено, защото чудо става, ако има прах докато полирам колата. wink.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Публикувай отговор