Монтаж на заводски Cruise Control на модели Toyota след 2003
Мерси Руди.
Това, което ме притеснява, е че в книжката към колата го няма изобщо като опция (екстра), където е обяснено , как се манишпулира с круиз контрола. А и на таблото не мога да видя отпечатък на CRUISE. Та за това питам тук, ако някой случайно се е интересувал за Корола Версо.
Това, което ме притеснява, е че в книжката към колата го няма изобщо като опция (екстра), където е обяснено , как се манишпулира с круиз контрола. А и на таблото не мога да видя отпечатък на CRUISE. Та за това питам тук, ако някой случайно се е интересувал за Корола Версо.
Corolla Verso 2.0 D-4D 90 hp 2003
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Специално за 2.0 D-4D проблеми няма - ECU-то знае за круиза, газта е електронна (drive by wire) и на спирачката си има бутон за изключване, така че само лостчето му е необходимо. Само дето не знам откъде ще го намери в България biggrin.gif И в Тойота да отиде да си го поръча за 280 лева, ще чака доставка, която може да е 2-3 дни, а може и 14 работни.
Освен да направи "предложение, на което не може да се устои" на някой, който си е монтирал...
Ta в този ред на мисли, чакам го да излезе с предложението 

-
като идеа нямали да стане ако се намери кола на 4асти с темпомат и дасе свали самото лост4е.kovat написа:Нема ли некой да продава от тези лостчета в България бе м.... стара.Щото след 10-20 дни ще карам до Норвегия,пък съм свикнал с темпомат по дотамошните аутобани, и си е криво.Ако има некой информация да драсне 2-3- реда
Аз се уредих май.Тоест брат ми е в Англия и там е намерил един мангал/индиец де/ дето имал 7 такива джаджи. Кофти само че циганските номера са еднакви насекъде сиреч 1бр.=79,90лири а 7бр.=220лири
.Та сега ша се права и на майстор и на търговец.На 21 или 22 май си иде племенника и почвам да разглобявам волана.Па Господ напреде а аз с разпечатката от форума и чук в ръка подир него.А некой ако иска от форумчиите на тойота лостчетата са по 75 кинта-инак по 100 ша са пробвам некъде/ама къде иба ли го мама му стара.

Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Yaris 12.2005, 1.4,D-4D, manual Sol
- Rudy
- Получена благодарност: 1 път
Не мога да разбера защо се опитваш да вербуваш колеги да купуват на едро на цени три-четири пъти по високи от тези на дребно.
Купи си това:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-H ... ccessories
Доста колеги купиха от това, включително и аз (за моята кола от неговия онлайн магазин, а за авенсиса на приятел от и-бей)
Е тогава беше 27 $ с доставката до БГ, а сега излиза 31$, но в никой случай 100 лв.
Купи си това:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TOYOTA-H ... ccessories
Доста колеги купиха от това, включително и аз (за моята кола от неговия онлайн магазин, а за авенсиса на приятел от и-бей)
Е тогава беше 27 $ с доставката до БГ, а сега излиза 31$, но в никой случай 100 лв.

Благодаря за инфото.Явно съм си аджамия.Човек кат сам си го нагласи е най-яко.Сори за уловката,ама аз съм главната риба май.Пак се извинявам.
Ама тва не ме вади от калта и ако някой иска,да знае че ще имам вече само 5/2 са запазени/ по 75 лева около 21 май. 

Последно промяна от kovat на 04 Май 2010 22:21, променено общо 1 път.
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol