Аз ли съм карък :(

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 29 Апр 2010 18:18

ketali написа:А ти Fido Dido интересно защо се дразниш
защото е акционер в карком, и не търпи критика dry.gif

Аватар
didak
Благодарил/а: 3 пъти
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от didak » 29 Апр 2010 20:08

ketali написа:Вярно са пълни лъжци тези от карком. и аз чакам 3-месец за ярис и постоянно ме лъжат за срока
Що за Ярис ще е този, че в тази криза да те мотаят?
Да не би цвета да е някой розов на цветченца?!
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009

ketali
Автомобил: Ярис Крос

Мнение от ketali » 29 Апр 2010 22:36

ами ако е акционер в карком да си размърда малко д-то, че с тези срокове за доставка скоро акциите му няма да струват нищо

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 30 Апр 2010 00:11

ketali написа:ами ако е акционер в карком да си размърда малко д-то, че с тези срокове за доставка скоро акциите му няма да струват нищо
японците намалиха производството и цените заради кризата, а промоцийте предизвикаха интерес и сега в повечето балкански страни има дефицит,и се чака...

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 30 Апр 2010 06:13

ketali написа:А ти Fido Dido интересно защо се дразниш
rudolf написа:защото е акционер в карком, и не търпи критика
ketali написа:ами ако е акционер в карком да си размърда малко д-то, че с тези срокове за доставка скоро акциите му няма да струват нищо
biggrin.gif tooth.gif worthy.gif :iconbiggrin: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: Ahahahahaha :hello1: biggrin.gif

Ама верно, интересно е защо се дразни Fido Dido biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Сигурно защото му падат акциите на фондовата борса. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

nowyaris

Мнение от nowyaris » 30 Апр 2010 07:07

Абе вие други кахъри нямате ли си ?

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 30 Апр 2010 11:32

rudolf написа:
японците намалиха производството и цените заради кризата, а промоцийте предизвикаха интерес и сега в повечето балкански страни има дефицит,и се чака...
е то и аз чаках 3 месеца, пък не беше криза...ама айде, викам си зарад автоматика сигурно много специална им дойде поръчката хаха rolleyes.gif но наистина е много гадно да чакаш, разбирам го човечеца

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 30 Апр 2010 11:39

desSs написа:
rudolf написа:
е то и аз чаках 3 месеца, пък не беше криза...ама айде, викам си зарад автоматика сигурно много специална им дойде поръчката хаха rolleyes.gif но наистина е много гадно да чакаш, разбирам го човечеца
пошегувах се,,,нямам представа как в тази ситуация,може да се чака,,,стига да не е нещо изкелефещено/
п.с.-пошегувах се че и фидо е акционер,той просто е раздразнителен happy.gif

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Raya » 30 Апр 2010 11:53

Жалко, че си призна, че се шегуваш..........следях с интерес темата biggrin.gif Явно кризата се отразява и на хумора, нито разбираме шегите, нито имаме желание за шеги. Евала на Рудолфо, че неговият талант не го напуска :)))))))))

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 30 Апр 2010 11:55

Raya написа:Явно кризата се отразява и на хумора, нито разбираме шегите, нито имаме желание за шеги.
за съжаление, има нещо такова

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 364 пъти

Мнение от slowtraveler » 30 Апр 2010 13:38

Хи хи - стоях притихнал в ъгъла да видя какво още ще се 'роди' във форума biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Пък вие така да изровите и окепазите хубавата тема на Десссс (особено в тези тежки за нея времена :whistle: )..
В първия момент прочитайки заглавието си помислих, че Десс е пуснала темата вследствие последните събития, пък то какво било - 'археолог' на хоризонта.... mellow.gif laugh.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 30 Апр 2010 13:45

slowtraveler написа: (особено в тези тежки за нея времена :whistle: )..
ахаха кво говориш бе, болна съм за тоя калникlaugh.gif sad.gif на всичкото отгоре във вторник вечерта един тъп бакшиш ми се натресе отзад wacko.gif учудващо имам само няколко драскотини и леко вдлъбнат номер, а на оня му се потроши маската. теглих му една майна, и хич и не чаках КАТ, писна ми вече dry.gif

Аватар
Рошко
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Рошко » 30 Апр 2010 17:56

desSs написа:
slowtraveler написа: (особено в тези тежки за нея времена :whistle: )..
ахаха кво говориш бе, болна съм за тоя калникlaugh.gif sad.gif на всичкото отгоре във вторник вечерта един тъп бакшиш ми се натресе отзад wacko.gif учудващо имам само няколко драскотини и леко вдлъбнат номер, а на оня му се потроши маската. теглих му една майна, и хич и не чаках КАТ, писна ми вече dry.gif
Няма да са само драскотините, Дессс... Аз като купих Ауриса, на 5-ия ден един шморц с Мицибуши Клизма ме удари отзад. Видимо нямаше нищо - само неговата боя върху моята, а мицибушито беше доста избушено. Когато свалиха обаче обшивката на бронята, гредата отдолу беше смачкана и чаках 14 дни доставка на нова. Не знам колко силно те е треснал, но ако е било по-силничко, има вероятност и твоята греда да е сгъната. На мен в Тойота ми предложиха да я изчукат, но аз категорично отказах и поисках нова (в крайна сметка кола на 5 дни, с по-малко от 200 км на километража) - айде няма нужда, още повече, когато и вината не е моя.

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 30 Апр 2010 19:02

1.6 VVT-i написа:Няма да са само драскотините, Дессс... Аз като купих Ауриса, на 5-ия ден един шморц с Мицибуши Клизма ме удари отзад. Видимо нямаше нищо - само неговата боя върху моята, а мицибушито беше доста избушено. Когато свалиха обаче обшивката на бронята, гредата отдолу беше смачкана и чаках 14 дни доставка на нова. Не знам колко силно те е треснал, но ако е било по-силничко, има вероятност и твоята греда да е сгъната. На мен в Тойота ми предложиха да я изчукат, но аз категорично отказах и поисках нова (в крайна сметка кола на 5 дни, с по-малко от 200 км на километража) - айде няма нужда, още повече, когато и вината не е моя.
дали да не отворим една тема "грижа за лошото настроение"? happy.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 30 Апр 2010 19:18

1.6 VVT-i написа:Няма да са само драскотините, Дессс...
мда сега я взех от сервиза, измили са я и вече се вижда, че бронята е пукната. ама чак нещо смачкано отзад едва ли. върви си нормално, багажника се отваря, кората за резервната гума си се вдига без проблем...
ама засега не мисля да завеждам щета. и без това се вижда само ако се загледаш. ще я оправя ноември преди да изтече каското

Публикувай отговор