Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 29 Апр 2010 18:18
ketali написа:А ти Fido Dido интересно защо се дразниш
защото е акционер в карком, и не търпи критика

rudolf
-
didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение
от didak » 29 Апр 2010 20:08
ketali написа:Вярно са пълни лъжци тези от карком. и аз чакам 3-месец за ярис и постоянно ме лъжат за срока
Що за Ярис ще е този, че в тази криза да те мотаят?
Да не би цвета да е някой розов на цветченца?!
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
didak
-
ketali
- Автомобил: Ярис Крос
Мнение
от ketali » 29 Апр 2010 22:36
ами ако е акционер в карком да си размърда малко д-то, че с тези срокове за доставка скоро акциите му няма да струват нищо
ketali
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 30 Апр 2010 00:11
ketali написа:ами ако е акционер в карком да си размърда малко д-то, че с тези срокове за доставка скоро акциите му няма да струват нищо
японците намалиха производството и цените заради кризата, а промоцийте предизвикаха интерес и сега в повечето балкански страни има дефицит,и се чака...
rudolf
-
LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мнение
от LEXUS » 30 Апр 2010 06:13
ketali написа:А ти Fido Dido интересно защо се дразниш
rudolf написа:защото е акционер в карком, и не търпи критика
ketali написа:ами ако е акционер в карком да си размърда малко д-то, че с тези срокове за доставка скоро акциите му няма да струват нищо
biggrin.gif

Ahahahahaha

biggrin.gif
Ама верно, интересно е защо се дразни Fido Dido biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Сигурно защото му падат акциите на фондовата борса. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
LEXUS
-
nowyaris
Мнение
от nowyaris » 30 Апр 2010 07:07
Абе вие други кахъри нямате ли си ?
nowyaris
-
desSs
Мнение
от desSs » 30 Апр 2010 11:32
rudolf написа:ketali написа:ами ако е акционер в карком да си размърда малко д-то, че с тези срокове за доставка скоро акциите му няма да струват нищо
японците намалиха производството и цените заради кризата, а промоцийте предизвикаха интерес и сега в повечето балкански страни има дефицит,и се чака...
е то и аз чаках 3 месеца, пък не беше криза...ама айде, викам си зарад автоматика сигурно много специална им дойде поръчката хаха

но наистина е много гадно да чакаш, разбирам го човечеца
desSs
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 30 Апр 2010 11:39
desSs написа:rudolf написа:ketali написа:ами ако е акционер в карком да си размърда малко д-то, че с тези срокове за доставка скоро акциите му няма да струват нищо
е то и аз чаках 3 месеца, пък не беше криза...ама айде, викам си зарад автоматика сигурно много специална им дойде поръчката хаха

но наистина е много гадно да чакаш, разбирам го човечеца
пошегувах се,,,нямам представа как в тази ситуация,може да се чака,,,стига да не е нещо изкелефещено/
п.с.-пошегувах се че и фидо е акционер,той просто е раздразнителен

rudolf
-
Raya
- Благодарил/а: 1 път
Мнение
от Raya » 30 Апр 2010 11:53
Жалко, че си призна, че се шегуваш..........следях с интерес темата biggrin.gif Явно кризата се отразява и на хумора, нито разбираме шегите, нито имаме желание за шеги. Евала на Рудолфо, че неговият талант не го напуска

))))))))
Raya
-
desSs
Мнение
от desSs » 30 Апр 2010 11:55
Raya написа:Явно кризата се отразява и на хумора, нито разбираме шегите, нито имаме желание за шеги.
за съжаление, има нещо такова
desSs
-
slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Мнение
от slowtraveler » 30 Апр 2010 13:38
Хи хи - стоях притихнал в ъгъла да видя какво още ще се 'роди' във форума biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Пък вие така да изровите и окепазите хубавата тема на Десссс (особено в тези тежки за нея времена

)..
В първия момент прочитайки заглавието си помислих, че Десс е пуснала темата вследствие последните събития, пък то какво било - 'археолог' на хоризонта....

laugh.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
-
desSs
Мнение
от desSs » 30 Апр 2010 13:45
slowtraveler написа: (особено в тези тежки за нея времена

)..
ахаха кво говориш бе, болна съм за тоя калникlaugh.gif

на всичкото отгоре във вторник вечерта един тъп бакшиш ми се натресе отзад

учудващо имам само няколко драскотини и леко вдлъбнат номер, а на оня му се потроши маската. теглих му една майна, и хич и не чаках КАТ, писна ми вече

desSs
-
Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
-
Обратна връзка:
Мнение
от Рошко » 30 Апр 2010 17:56
desSs написа:slowtraveler написа: (особено в тези тежки за нея времена

)..
ахаха кво говориш бе, болна съм за тоя калникlaugh.gif

на всичкото отгоре във вторник вечерта един тъп бакшиш ми се натресе отзад

учудващо имам само няколко драскотини и леко вдлъбнат номер, а на оня му се потроши маската. теглих му една майна, и хич и не чаках КАТ, писна ми вече

Няма да са само драскотините, Дессс... Аз като купих Ауриса, на 5-ия ден един шморц с Мицибуши Клизма ме удари отзад. Видимо нямаше нищо - само неговата боя върху моята, а мицибушито беше доста избушено. Когато свалиха обаче обшивката на бронята, гредата отдолу беше смачкана и чаках 14 дни доставка на нова. Не знам колко силно те е треснал, но ако е било по-силничко, има вероятност и твоята греда да е сгъната. На мен в Тойота ми предложиха да я изчукат, но аз категорично отказах и поисках нова (в крайна сметка кола на 5 дни, с по-малко от 200 км на километража) - айде няма нужда, още повече, когато и вината не е моя.
Рошко
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 30 Апр 2010 19:02
1.6 VVT-i написа:Няма да са само драскотините, Дессс... Аз като купих Ауриса, на 5-ия ден един шморц с Мицибуши Клизма ме удари отзад. Видимо нямаше нищо - само неговата боя върху моята, а мицибушито беше доста избушено. Когато свалиха обаче обшивката на бронята, гредата отдолу беше смачкана и чаках 14 дни доставка на нова. Не знам колко силно те е треснал, но ако е било по-силничко, има вероятност и твоята греда да е сгъната. На мен в Тойота ми предложиха да я изчукат, но аз категорично отказах и поисках нова (в крайна сметка кола на 5 дни, с по-малко от 200 км на километража) - айде няма нужда, още повече, когато и вината не е моя.
дали да не отворим една тема "грижа за лошото настроение"?

rudolf
-
desSs
Мнение
от desSs » 30 Апр 2010 19:18
1.6 VVT-i написа:Няма да са само драскотините, Дессс...
мда сега я взех от сервиза, измили са я и вече се вижда, че бронята е пукната. ама чак нещо смачкано отзад едва ли. върви си нормално, багажника се отваря, кората за резервната гума си се вдига без проблем...
ама засега не мисля да завеждам щета. и без това се вижда само ако се загледаш. ще я оправя ноември преди да изтече каското
desSs