Защо заключват теми за джанти?

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
desSs

Мнение от desSs » 24 Апр 2010 16:33

Fido Dido написа:
desSs написа:
Fido Dido написа:Сега си представи, че търгашчетата напълнят форума, или по-точно купува - продава с подобен род теми.
ако си плащат какъв е проблема?
Над 50% ще изчезнат - криза е....
еми супер, проблема е решен. сбогом на половината търгашчета, а останалите ще пускат по някой лев в касичката на клуба smile.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 24 Апр 2010 16:39

Решен за нас, за теб, а за търгашчетата?

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=35395

Хвърли едно око на цените.

Да не отнесеш някоя друга "попръжня" за идеите си после.... biggrin.gif

От друга страна - защо коректните продавачи, спазващи правилата - тези, които не мрънкат - да понасят финансова тежест заради гореспоменатите търгашчета?

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 24 Апр 2010 17:01

е цените са малко соленички, но и форумът на хонда изглежда по-голям и посещаем. за нашия и 20 лева на месец да са, все е нещо. въпроса сякаш е по-скоро принципен, отколкото финансов
колко са коректните продавачи? 1 на 100? покрай сухото нали знаеш...
що да отнасям попръжня, далеч съм от мисълта, че ще се съгласите с мен. честно казано ми е и все тая - на принципа съм "на който не му харесва даден форум, като правила, потребители или теми, е свободен да си ходи"
та само изразявам мнение, лаф да става smile.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 24 Апр 2010 17:43

desSs написа:
rudolf написа:презумцията е друга,,,аз съм против всяка продажба джанти и гуми,---но не би било редно,джанти които са оригинални и с логото на тойота да бъдат истривани.предполага се че те няма да могат да се продадат в друг форум,и са насочени единствено към собствениците на тойота....

това е изключение,а не изискване.--представете си недоумението на колеги ,продаващи оригиналните си джанти-които не могат да се пуснат в тоъота форума???.....същото е положението и за аудио и навигация.,,,оригиналните ги оставял,марки като привилег,провю,самсунг--биват изтрити.
ще ме извинявате, ама според мен това е тъпо. какво като джантите не са оригинални? а за навигацията нямам думи...ще робуваме на марката ли? да не говорим, че оригиналната струва сигурно 1000 лева, а другите почват от сто долара. какво значение има и стелките и аудиото ти че не са с марка тойота? в тая криза особено...
dess предполагам не си търсила джанти 2ра употреба:

в мобиле в момента има 1431 обяви за джанти и отделно 170 в раздел лдж...30 % от тези джанти стават и за тойоти....в гуми има 742 обяви.

как мислиш какъв шанс би имал някой който търси/предлага 2ра употреба специфична част-да бъде видян от друг да види обявата му,който я има или търси- за да има някаква полза от раздела, ако модераторите допуснат тая инвация на хора които са се зарили в универсални стоки кат джанти и гуми.

та който е затърсил джанти -едва ли ще намери най доброто ако се допуснат търговци готови на всички.просто раздела ще бъде флуудван с 2ра употреба неща с съмнително описание,от съмнителни узери.

десс ако си забелазала ,инициативи за подобни теми не са подети от редовни форумни потребители,а от хора които не могат да изнесат сергията.сега техните сергий биха били атрактивни,в предвид че са единствени,но ако форума се отвори за всякакви обяви-точно до седмица,същите тези хора,няма да насмограт на уп-чета от себеподобни... :thumbsup:

Аватар
dimvex
Обратна връзка:

Мнение от dimvex » 24 Апр 2010 18:10

rudolf написа:
dimvex написа:
rudolf написа:тук интересно предложение прави колегата димвекс :
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?p=111 ... ht=#111281

в последствие се оказа че същия колега пуска оферти за едрогабаритни джипови аксесоари,,че е търговец,а в последствие,че не е и много коректен:
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?p=147 ... ht=#147132
и какво престъпление е направил "некоректния"колега "?мисля че птриключихме с тоя въпрос,за да се споменава името ми като лош пример...
ми щом мислиш , че е коректно да си регистрираш нов усер с който да обясняваш колко са кофти оригиналните неща и колко преличат на тези които продаваш---значи си коректен,но представите ти за коректност е по различна.
Аз вече обясних за този "узер",но не зная дали си заслужава пак да влизам в такива спорове.Както казах за мен темата приключи!Не искам и да коментирам компроматното търсене на линкове от обяви и др.такива.Жалка история...
Хубавата кола е като хубавата жена-консумативите й са скъпи...

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 24 Апр 2010 18:36

dimvex написа:Жалка история...
Е да се регистрираш два пъти или да караш друг човек да пише от твоя Ай Пи адрес - търгашеска история...
bad_dog написа:Ако на продавачът това не му допада, е поканен да напусне и да си намери друга сергия.

5. Трие се без предупреждение.
Нещо неясно?

b_d

Мнение от b_d » 24 Апр 2010 18:38

dimvex написа:
rudolf написа:
dimvex написа: и какво престъпление е направил "некоректния"колега "?мисля че птриключихме с тоя въпрос,за да се споменава името ми като лош пример...
ми щом мислиш , че е коректно да си регистрираш нов усер с който да обясняваш колко са кофти оригиналните неща и колко преличат на тези които продаваш---значи си коректен,но представите ти за коректност е по различна.
Аз вече обясних за този "узер",но не зная дали си заслужава пак да влизам в такива спорове.Както казах за мен темата приключи!Не искам и да коментирам компроматното търсене на линкове от обяви и др.такива.Жалка история...
Ти си жалък! Жалка дребна душица, която са хванали да хитрува!

Сега се замисли как ще ми отговориш, освен ако искаш БАН!

to4niq

Мнение от to4niq » 24 Апр 2010 19:23

Здравеи колега модератор ,нямаше нужда да ме правиш известен отдавна съм задоволил този каприз.Ако случаино вече не си се досетил аз не съм монтьор само на една марка автомобили.Относно ползата от участието ми във форумите бъди сигурен че е горе доло 50 на 50 взел -дал.Но така аз съпоставих всички форуми и тяхните принципи,та дори и броя на участниците в тях.Малко трябва да се пипне тук ,не искам да ви убидя или засегна не е малко това което сте направили ,но помислете тук трябва да бъдат привлечени повече хора.Колкото повече участници толково по голяма вероятноста да се зблъскат хора с еднакви проблеми и хора които могат да и помогнат.Знам смисъла на един форум ,може да не съм модератор ,но съм добър мениджър.Трябва да престанете с тия тинеиджърски изисквания за щампа ,емблема и др глупости.Глупаво е да вярваш че металните джанти са оргинални само щото са снимани с тазове на тойота,които и те не се знае дали не са от китаи.Направете си труда да го премахнете това и намалете ограниченията,даже направете и тема за всичко друго не свързано с тойота,компромиса му е маиката запомнете го от мен.Ще намалите всички тия гимнастики които половината правят за да се заблуждавате взаимно.Ще намалите и безмислените спорове.От два дни обръщам големо внимание в този форум и то не да си продам джантите а защото усетих че нещо не е както трябва.По моите сметки общо около 7-8часа ,за това време можех да направя мн неща (не се надувам)Между другото като ученик(преди 22г) не съм чел и писал колкото тук,дано не е било напразно.УСПЕХ.
P.S Между другото модераторите са доста важни и не може без тях ,но по кротко да го дават,да не си навличат гнева на участниците,щото те лесно ще изгонят някого ,но какво ще стане ако останат сами.Има случаи на правене на нов по силен и успешен форум на същата марка
Последно промяна от to4niq на 25 Апр 2010 14:19, променено общо 2 пъти.

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 24 Апр 2010 19:33

to4niq написа:защото усетих че нещо не е както трябва.
Тук не можеш да си развяваш байряка, както ти се иска - в случая си прав.
to4niq написа:Здравеи колега модератор.
to4niq написа:може да не съм модератор
Последно?
to4niq написа: тук трябва да бъдат привлечени повече хора.
Ако са като теб - не, благодаря. Ще ми се отвори много работа....

Аватар
Рошко
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Рошко » 24 Апр 2010 19:34

Fido Dido написа:Решен за нас, за теб, а за търгашчетата?
Tърговци не липсват, както ще забележиш wink.gif Също има Подарява, Продава е разделен на подфоруми и така всичко е чисто и подредено. :thumbsup: А и не мисля, че цените са кой знае колко кощунски, че да уплашат сериозен търговец, който продава нещо качествено, а не да речем магнитни наколенници на доктор Ливайн... tooth.gif Зa 15 лева месечно, даже и тараба на пазара не може да наеме wink.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 24 Апр 2010 19:38

1.6 VVT-i написа:Tърговци не липсват, както ще забележиш wink.gif Също има Подарява, Продава е разделен на подфоруми и така всичко е чисто и подредено. :thumbsup: А и не мисля, че цените са кой знае колко кощунски, че да уплашат сериозен търговец, който продава нещо качествено, а не да речем магнитни наколенници на доктор Ливайн... tooth.gif Зa 15 лева месечно, даже и тараба на пазара не може да наеме wink.gif
Fido Dido написа:защо коректните продавачи, спазващи правилата - тези, които не мрънкат - да понасят финансова тежест заради гореспоменатите търгашчета?
П.П. Линка към Опел клуба го подчертах и направих текста червен.
Последно промяна от Uncle Dido на 24 Апр 2010 19:42, променено общо 1 път.

mitoko

Мнение от mitoko » 24 Апр 2010 19:40

to4niq написа:.......Между другото като ученик(преди 25г) не съм чел и писал колкото тук,
smile.gif

Аватар
Рошко
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 3 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Рошко » 24 Апр 2010 19:42

Fido Dido написа:
Fido Dido написа:защо коректните продавачи, спазващи правилата - тези, които не мрънкат - да понасят финансова тежест заради гореспоменатите търгашчета?
А защо коректните продавачи, ползващи "клиентелата" на форума, за да я направят своя клиентела, да не помогнат и на форума да преживее кризата, така, както той помага на тях? wink.gif Баща ми има една приказка - когато двама души режат едно дърво, опилките трябва да падат от двете страни! wink.gif Мъдър човек си, знам че разбираш какво имам предвид. wink.gif

Опилки -
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0% ... 0%BA%D0%B8

Edit - Fido Dido

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 24 Апр 2010 19:45

Не съм обърнал внимание някой от модераторите да има нещо против КОРЕКТНИТЕ продавачи, напротив, опитваме се да им помагаме, като трием спама от темите им - нещо, което малко хора виждат.

Естествено, това става на ЛС.

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 24 Апр 2010 19:55

Fido Dido написа:Не съм обърнал внимание някой от модераторите да има нещо против КОРЕКТНИТЕ продавачи, напротив, опитваме се да им помагаме, като трием спама от темите им - нещо, което малко хора виждат.

Естествено, това става на ЛС.
Абсолютно вярно :thumbsup:, благодарности за което! smile.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

Публикувай отговор