desSs написа:rudolf написа:презумцията е друга,,,аз съм против всяка продажба джанти и гуми,---но не би било редно,джанти които са оригинални и с логото на тойота да бъдат истривани.предполага се че те няма да могат да се продадат в друг форум,и са насочени единствено към собствениците на тойота....
това е изключение,а не изискване.--представете си недоумението на колеги ,продаващи оригиналните си джанти-които не могат да се пуснат в тоъота форума???.....същото е положението и за аудио и навигация.,,,оригиналните ги оставял,марки като привилег,провю,самсунг--биват изтрити.
ще ме извинявате, ама според мен това е тъпо. какво като джантите не са оригинални? а за навигацията нямам думи...ще робуваме на марката ли? да не говорим, че оригиналната струва сигурно 1000 лева, а другите почват от сто долара. какво значение има и стелките и аудиото ти че не са с марка тойота? в тая криза особено...
dess предполагам не си търсила джанти 2ра употреба:
в мобиле в момента има 1431 обяви за джанти и отделно 170 в раздел лдж...30 % от тези джанти стават и за тойоти....в гуми има 742 обяви.
как мислиш какъв шанс би имал някой който търси/предлага 2ра употреба специфична част-да бъде видян от друг да види обявата му,който я има или търси- за да има някаква полза от раздела, ако модераторите допуснат тая инвация на хора които са се зарили в универсални стоки кат джанти и гуми.
та който е затърсил джанти -едва ли ще намери най доброто ако се допуснат търговци готови на всички.просто раздела ще бъде флуудван с 2ра употреба неща с съмнително описание,от съмнителни узери.
десс ако си забелазала ,инициативи за подобни теми не са подети от редовни форумни потребители,а от хора които не могат да изнесат сергията.сега техните сергий биха били атрактивни,в предвид че са единствени,но ако форума се отвори за всякакви обяви-точно до седмица,същите тези хора,няма да насмограт на уп-чета от себеподобни...