Нов кожен волан.

Аватар
Dizzle

Мнение от Dizzle » 21 Апр 2010 21:48

Georgepetrov137 би ли постнал една снимка на волана,че ми е интересно как изглежда? Всеки тапицер може да ти го направи като оригинален,а и не мисля ,че ще е скъпо.

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 21 Апр 2010 22:08

Ще ме ядосате и най-накрая ще взема да си снимам и аз волана, та да видите какво прави пиян тапицер с парчета от кожа на четири водки!

Кожата поне е естествена...

П.П. Каринката е италианка, демек - волана в горната си част се белеше на люспи от жабарската жега, та пробвах с калъф - грозно - стиснах зъби, ремонтирах голфа на въпросния субект тапицер, та очаквайте снимки.....

paco

Мнение от paco » 21 Апр 2010 23:15

Под гърбиците на Христо Ботев има една малка улица май Сава Сивов беше, излиза на канала , някаде по средата на улицата е ,има табела КОЖАР

djidjodjanev

Мнение от djidjodjanev » 23 Апр 2010 17:47

angellov написа:Ето моя, струва 12 лева. В цената влиза игла и конец.... от естествена кожа.
Сам съм си го слагал /зашил/.
На мен лично ми е много удобен.
Браво наистина изглежда добре и явно му отбираш на шиенето, а според мен е най-бюджетното и ефективно решение. Само да споделя, че говорих с човек, който е въпреки че не му е работата е правил и ми каза, че само труда ще е 30 лв. Та се колебая дали да продължа да търся телешки бокс или свинска напа (това ще си е цифра) или да видя тази кожа, която ти си взел.
Благодаря на всички за отговорите.

Публикувай отговор