Нов кожен волан.
-
Нов кожен волан.
Здравейте,
Сигурно не само аз, а и доста хора се изнервят от изтрити и лепнещи волани. Тепърва започвам да разглеждам пазара за подходяща подмяна, като евтините волани изкуствена материя от големите вериги супермаркети отпадат. Интерестно ми е дали някое е използвал услугите на кожар за да му ушие нов волан и какви са отзивите. Качество, цени и удовлетворение от продукта.
Благодаря предварително.
Сигурно не само аз, а и доста хора се изнервят от изтрити и лепнещи волани. Тепърва започвам да разглеждам пазара за подходяща подмяна, като евтините волани изкуствена материя от големите вериги супермаркети отпадат. Интерестно ми е дали някое е използвал услугите на кожар за да му ушие нов волан и какви са отзивите. Качество, цени и удовлетворение от продукта.
Благодаря предварително.
-
Благодаря ти Djo, но съм от Варна и нямам пътуване скоро към София, но благодаря за бързата реакция. А някой знае ли каква е точно технологията - Сваля ли се волана (въпрос като за начинаещ) или може да се направи на място. И каква трябва да е кожата за да издържи по дълго (пр. -телешки бокс или свинска напа). Някой може ли да каже цени за тдуд и материали. И разбира се ако някой знае място във Варна ще съм благодарен.
Колега тъй като не ми се даваха 100 лв. за претъпициране минах на следния вариант,които надявам се да се окаже добър и за тебе.По магазините за автоаксесоари има едни калъфи за волан от естествена кожа 12 лв. струва.Това представлява една кожена ивица с която се облича волана и се зашива.Тъй като аз немога да си го зашия дадох общо 15 лева и волана беше готов.Много хубаво става и е удобно не прави вилана по голям ,а и си е естествена кожа.Успех 

A car without TURBO is like a man without BALLS!
Еми няма как да направя скоро снимки ,защото колата не е при мен...не не не абсурд не е това което ти казвашdjobonano написа:Миленчо ако ти е удобно да направиш снимка как изглежда.
Нали не говориш за тези ленти където се намотават.
Дано да бъркам.
А за колегата при тапицирането се сваля волана.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Kiki, недодялано е много меко казано! Това е голяма грозотия!
По магазините за автоаксесоари се продават кожени калъфи, които са върху тънка гумена основа и се нахлузват на волана. Те стоят далеч по-добре от това изделие.
Но в края на краищата и това е въпрос на вкус.
По магазините за автоаксесоари се продават кожени калъфи, които са върху тънка гумена основа и се нахлузват на волана. Те стоят далеч по-добре от това изделие.
Но в края на краищата и това е въпрос на вкус.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- djobonano
- Местоположение: София - TOYOTA AVENSIS 1 - T22 - 2000 г. - 2.0TD - 90 ps.
Колеги не давайте примери само на думи
а се обосновете и на видни примери.
Че не изглежда добре този волан на колегата
да но все пак е дал някакъв пример на този
който пита и търси някаква помощ.
Вашите аргументи с нищо не допринасяте на
колегата.
Не искам да обидя никой, всички сте
компетентни към нещо /някоя област дори всякаква/
така че нека да помогнем освен с думи и с примери
нагледни и т.н.
колегата.
нагледни и т.н.
Кики найстина не е кой знае какво ,но за 12 лева какво да е.Които има възможност нека си претапицира волана около 100 лв. е,а тези дето са с гума от долу и "уж" кожени лично на мен не ми допадат ,след време почват да се въртят,а волана си стои на място.
Ето помагам ....djobonano написа:Колеги не давайте примери само на думи
колегата.
нагледни и т.н.
- Прикачени файлове