Стелки за Аурис

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
kaki

Стелки за Аурис

Мнение от kaki » 21 Апр 2010 17:26

Какво ще кажете за тези

http://www.stelki.bg/category/150/moket ... auris.html
или дайте предложение!

Аватар
TATI
Благодарил/а: 22 пъти
Получена  благодарност: 163 пъти
Обратна връзка:

Мнение от TATI » 21 Апр 2010 19:06

Аз съм с такива гумени и мокетени на Авенсиса и съм доволен за сега.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic

studioivo

Мнение от studioivo » 22 Апр 2010 18:25

Защо не видиш и оригиналните в магазина на Тойота. Аз си купих два комплекта за королата. Гумените са 130, а текстилните под 70 лв. Пасват идеално. Имат си и надпис TOYOTA, както и кукички да не ти се местят. Материала също е качествен :thumbsup:
Иво - 0888008875
studioivo@mail.bg

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 22 Апр 2010 18:42

OMV - 22 лв , текстилни с гума с шипчета отдолу да не се пързаля
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007

studioivo

Мнение от studioivo » 22 Апр 2010 19:14

Оригиналните пасват перфектно. Овен това материала е различен. Оригиналните нямат шипчета, а имат две кукички които застопоряват стелката. дължината под педалите е съобразена със спецификата на позицият на педалите. Формата е по лоста за резервоара и задния капак. Задните стелки покриват изцяло пода. При корола и аурис пода отзад е равен и стелките покриват и средната част зад средната конзола. Абе ако не искаш оригинални - добре. Аз съм си доволен, баце smile.gif
Иво - 0888008875
studioivo@mail.bg

Аватар
rav 4

Мнение от rav 4 » 22 Апр 2010 21:10

studioivo написа:Защо не видиш и оригиналните в магазина на Тойота. Аз си купих два комплекта за королата. Гумените са 130, а текстилните под 70 лв. Пасват идеално. Имат си и надпис TOYOTA, както и кукички да не ти се местят. Материала също е качествен :thumbsup:
За равката текстилните са 180 лв. Ама хич не са ми удобни. biggrin.gif И не посмях да питам за гумените, щото и те няма да са ми удобни biggrin.gif

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 23 Апр 2010 09:37

studioivo написа:Оригиналните пасват перфектно. Овен това материала е различен. Оригиналните нямат шипчета, а имат две кукички които застопоряват стелката. дължината под педалите е съобразена със спецификата на позицият на педалите. Формата е по лоста за резервоара и задния капак. Задните стелки покриват изцяло пода. При корола и аурис пода отзад е равен и стелките покриват и средната част зад средната конзола. Абе ако не искаш оригинални - добре. Аз съм си доволен, баце smile.gif
ти колко коли си карал и колко стелки си сменял ?
каквато и стелка да сложиш след макс 3 години шоферската става на г.з. Така че твойте 120 лв след 3 години са за кофата .
На Ярис съм с оригинални Тойотски гумени , на Королата вече казах с какви .Шоферската на Яриса е за боклука . На королата също са за кофата и вече са там от 2 седмици biggrin.gif . Сега съм с чисто новички :thumbsup:
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007

studioivo

Мнение от studioivo » 23 Апр 2010 12:13

ти колко коли си карал и колко стелки си сменял ?
каквато и стелка да сложиш след макс 3 години шоферската става на г.з. Така че твойте 120 лв след 3 години са за кофата .
На Ярис съм с оригинални Тойотски гумени , на Королата вече казах с какви .Шоферската на Яриса е за боклука . На королата също са за кофата и вече са там от 2 седмици biggrin.gif . Сега съм с чисто новички :thumbsup:[/quote]

Стажа ми зад волана е 23 години. от 1987 г.
Сменил съм 17 автомобила (лични). Повечето закупени втора ръка.
Общия пробег ми е около 900 000 км. Едната ми кола е корола 2009 д4д. може би като твоята. Имал съм и ярис, но ми е малък. Ако имаш други въпроси - питай.
Та за стелките. Не сменям стелки често. Дори никога. Просто си купувам нови и оригинални. Кефят ме. Опита ми говори, че евтиното излиза скъпо. Още повече сега Тойота имат 15% намаление на аксесоарите. Например оригиналните алуминиеви джанти са им по 200 лв!!! Руфрак за повечето модели е 300. Чистачките за королата са 17 лв. Комплект крушки Филипс-32лв. Всъщност списъка с аксесоарите в промоция е доста дълъг. Именно и затова предлагам на човекада да последва примера ми. Нищо не пречи да провери цените и да увеличи възможността си да направи по-добрия избор за себе си.
Впрочем, съвтвам те и теб, колега SFINKS, иди и виж, а след това си прецени дали си заслужава да се харчиш за ментета, които не изтрайват и година. Да не говорим за неудобството което причиняват.
А и между другото тона ти е малко заядлив. Аз съм положително настроен и с идеята да науча нещо в този форум. А също и да споделя немалкия си опит.
Приятен ден :thumbsup:
Иво - 0888008875
studioivo@mail.bg

muf

Мнение от muf » 23 Апр 2010 12:50

studioivo написа: Та за стелките. Не сменям стелки често. Дори никога. Просто си купувам нови и оригинални.
Приятен ден :thumbsup:
Подкрепям
оригиналните на королата са гумени и за близо 2 г нямат и следа да са за изхвърляне.
Меки са и при голям студ..
единствения ми проблем че загубих закопчаването и сега се чудя откъде да си намеря
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 23 Апр 2010 13:27

studioivo написа:ти колко коли си карал и колко стелки си сменял ?
На Ярис съм с оригинални Тойотски гумени , на Королата вече казах с какви .Шоферската на Яриса е за боклука . На королата също са за кофата и вече са там от 2 седмици biggrin.gif . Сега съм с чисто новички :thumbsup:
Стажа ми зад волана е 23 години. от 1987 г.
Сменил съм 17 автомобила (лични). Повечето закупени втора ръка.
Общия пробег ми е около 900 000 км. Едната ми кола е корола 2009 д4д. може би като твоята. Имал съм и ярис, но ми е малък. Ако имаш други въпроси - питай.
Та за стелките. Не сменям стелки често. Дори никога. Просто си купувам нови и оригинални. Кефят ме. Опита ми говори, че евтиното излиза скъпо. Още повече сега Тойота имат 15% намаление на аксесоарите. Например оригиналните алуминиеви джанти са им по 200 лв!!! Руфрак за повечето модели е 300. Чистачките за королата са 17 лв. Комплект крушки Филипс-32лв. Всъщност списъка с аксесоарите в промоция е доста дълъг. Именно и затова предлагам на човекада да последва примера ми. Нищо не пречи да провери цените и да увеличи възможността си да направи по-добрия избор за себе си.
Впрочем, съвтвам те и теб, колега SFINKS, иди и виж, а след това си прецени дали си заслужава да се харчиш за ментета, които не изтрайват и година. Да не говорим за неудобството което причиняват.
А и между другото тона ти е малко заядлив. Аз съм положително настроен и с идеята да науча нещо в този форум. А също и да споделя немалкия си опит.
Приятен ден :thumbsup:[/quote]

мсяя , тона ми си е такъв , не се връзвай
чистачките за королата ти са 55 лв САМО оригиналните пера , над 150 лв оригинални чистачки с които си си я купил(пластмасови аеродинамични рамена) .
За 17 лв може да си купиш "отпи фит шит" с железни рамена,
Скоро сменях чистачки може да ми вярваш
Айде познай от кои си купих , правилно си се досетил от най-скъпите .И си заслужват всеки лев.
Ти ходи си вземи тиа от 17 лв ако искаш :thumbsup:
Ама стелките не са чистачки че да си залужават петорната цена biggrin.gif
От кевлар да са ти оригиналните Тойота стелки след 3 години шоферската е за коша , на останалите нищо няма да им има освен ако не караш такси .
Ако си прочел внимателно едната ми кола е с такива "оригинални" супер хипер яки от титаниево-въглеродни нишки biggrin.gif
Шоферската е на ГЪЗ .
След 3 айде от мен да мине 4 години твоите ориг. стелки(шоферската) за нищо няма да става а аз мога през 1 година да си ги сменям ако искам и пак ще съм дал по-малко пари от теб и стелките ще са ми постоянно нови :thumbsup:
Тва щеше да го знаеш ако не беше карал само 17 автомобила втора ръка а и някой от магазина и ако си беше сменял някога стелките :thumbsup:
Аз съм карал 3 години с ОРИГИНАЛНИ Тойота стелки на кола от магазина . от тиа скъпите . не мерси .
Аз говоря от опит с точно Тойота стелки . Ти ми говориш от опит с 17 автомобила втора ръка на които даже не си им сменял стелките ......

Кой има по добра база за сравнение според теб ???????????????
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 24 Апр 2010 19:58

http://www.avtostelki.com/

не веднъж съм поръчвал от тук, Мариан се казва, имаше дори тема във форума, но изчезна... и на королата и на авенсиса сме с такива;)

препоръчвам;)
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Публикувай отговор