Стелки за Аурис
Стелки за Аурис
Какво ще кажете за тези
http://www.stelki.bg/category/150/moket ... auris.html
или дайте предложение!
http://www.stelki.bg/category/150/moket ... auris.html
или дайте предложение!
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
Аз съм с такива гумени и мокетени на Авенсиса и съм доволен за сега.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Защо не видиш и оригиналните в магазина на Тойота. Аз си купих два комплекта за королата. Гумените са 130, а текстилните под 70 лв. Пасват идеално. Имат си и надпис TOYOTA, както и кукички да не ти се местят. Материала също е качествен 

Иво - 0888008875
studioivo@mail.bg
studioivo@mail.bg
Оригиналните пасват перфектно. Овен това материала е различен. Оригиналните нямат шипчета, а имат две кукички които застопоряват стелката. дължината под педалите е съобразена със спецификата на позицият на педалите. Формата е по лоста за резервоара и задния капак. Задните стелки покриват изцяло пода. При корола и аурис пода отзад е равен и стелките покриват и средната част зад средната конзола. Абе ако не искаш оригинални - добре. Аз съм си доволен, баце 

Иво - 0888008875
studioivo@mail.bg
studioivo@mail.bg
За равката текстилните са 180 лв. Ама хич не са ми удобни. biggrin.gif И не посмях да питам за гумените, щото и те няма да са ми удобни biggrin.gifstudioivo написа:Защо не видиш и оригиналните в магазина на Тойота. Аз си купих два комплекта за королата. Гумените са 130, а текстилните под 70 лв. Пасват идеално. Имат си и надпис TOYOTA, както и кукички да не ти се местят. Материала също е качествен
ти колко коли си карал и колко стелки си сменял ?studioivo написа:Оригиналните пасват перфектно. Овен това материала е различен. Оригиналните нямат шипчета, а имат две кукички които застопоряват стелката. дължината под педалите е съобразена със спецификата на позицият на педалите. Формата е по лоста за резервоара и задния капак. Задните стелки покриват изцяло пода. При корола и аурис пода отзад е равен и стелките покриват и средната част зад средната конзола. Абе ако не искаш оригинални - добре. Аз съм си доволен, баце
каквато и стелка да сложиш след макс 3 години шоферската става на г.з. Така че твойте 120 лв след 3 години са за кофата .
На Ярис съм с оригинални Тойотски гумени , на Королата вече казах с какви .Шоферската на Яриса е за боклука . На королата също са за кофата и вече са там от 2 седмици biggrin.gif . Сега съм с чисто новички

ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
ти колко коли си карал и колко стелки си сменял ?
каквато и стелка да сложиш след макс 3 години шоферската става на г.з. Така че твойте 120 лв след 3 години са за кофата .
На Ярис съм с оригинални Тойотски гумени , на Королата вече казах с какви .Шоферската на Яриса е за боклука . На королата също са за кофата и вече са там от 2 седмици biggrin.gif . Сега съм с чисто новички
[/quote]
Стажа ми зад волана е 23 години. от 1987 г.
Сменил съм 17 автомобила (лични). Повечето закупени втора ръка.
Общия пробег ми е около 900 000 км. Едната ми кола е корола 2009 д4д. може би като твоята. Имал съм и ярис, но ми е малък. Ако имаш други въпроси - питай.
Та за стелките. Не сменям стелки често. Дори никога. Просто си купувам нови и оригинални. Кефят ме. Опита ми говори, че евтиното излиза скъпо. Още повече сега Тойота имат 15% намаление на аксесоарите. Например оригиналните алуминиеви джанти са им по 200 лв!!! Руфрак за повечето модели е 300. Чистачките за королата са 17 лв. Комплект крушки Филипс-32лв. Всъщност списъка с аксесоарите в промоция е доста дълъг. Именно и затова предлагам на човекада да последва примера ми. Нищо не пречи да провери цените и да увеличи възможността си да направи по-добрия избор за себе си.
Впрочем, съвтвам те и теб, колега SFINKS, иди и виж, а след това си прецени дали си заслужава да се харчиш за ментета, които не изтрайват и година. Да не говорим за неудобството което причиняват.
А и между другото тона ти е малко заядлив. Аз съм положително настроен и с идеята да науча нещо в този форум. А също и да споделя немалкия си опит.
Приятен ден

Стажа ми зад волана е 23 години. от 1987 г.
Общия пробег ми е около 900 000 км. Едната ми кола е корола 2009 д4д. може би като твоята. Имал съм и ярис, но ми е малък. Ако имаш други въпроси - питай.
Та за стелките. Не сменям стелки често. Дори никога. Просто си купувам нови и оригинални. Кефят ме. Опита ми говори, че евтиното излиза скъпо. Още повече сега Тойота имат 15% намаление на аксесоарите. Например оригиналните алуминиеви джанти са им по 200 лв!!! Руфрак за повечето модели е 300. Чистачките за королата са 17 лв. Комплект крушки Филипс-32лв. Всъщност списъка с аксесоарите в промоция е доста дълъг. Именно и затова предлагам на човекада да последва примера ми. Нищо не пречи да провери цените и да увеличи възможността си да направи по-добрия избор за себе си.
Впрочем, съвтвам те и теб, колега SFINKS, иди и виж, а след това си прецени дали си заслужава да се харчиш за ментета, които не изтрайват и година. Да не говорим за неудобството което причиняват.
А и между другото тона ти е малко заядлив. Аз съм положително настроен и с идеята да науча нещо в този форум. А също и да споделя немалкия си опит.
Приятен ден

Иво - 0888008875
studioivo@mail.bg
studioivo@mail.bg
Подкрепямstudioivo написа: Та за стелките. Не сменям стелки често. Дори никога. Просто си купувам нови и оригинални.
Приятен ден
оригиналните на королата са гумени и за близо 2 г нямат и следа да са за изхвърляне.
Меки са и при голям студ..
единствения ми проблем че загубих закопчаването и сега се чудя откъде да си намеря
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Стажа ми зад волана е 23 години. от 1987 г.studioivo написа:ти колко коли си карал и колко стелки си сменял ?
Приятен ден

мсяя , тона ми си е такъв , не се връзвай
чистачките за королата ти са 55 лв САМО оригиналните пера , над 150 лв оригинални чистачки с които си си я купил(пластмасови аеродинамични рамена) .
За 17 лв може да си купиш "отпи фит шит" с железни рамена,
Скоро сменях чистачки може да ми вярваш
Айде познай от кои си купих , правилно си се досетил от най-скъпите .И си заслужват всеки лев.
Ти ходи си вземи тиа от 17 лв ако искаш

Ама стелките не са чистачки че да си залужават петорната цена biggrin.gif
От кевлар да са ти оригиналните Тойота стелки след 3 години шоферската е за коша , на останалите нищо няма да им има освен ако не караш такси .
Ако си прочел внимателно едната ми кола е с такива "оригинални" супер хипер яки от титаниево-въглеродни нишки biggrin.gif
Шоферската е на ГЪЗ .
След 3 айде от мен да мине 4 години твоите ориг. стелки(шоферската) за нищо няма да става а аз мога през 1 година да си ги сменям ако искам и пак ще съм дал по-малко пари от теб и стелките ще са ми постоянно нови

Тва щеше да го знаеш ако не беше карал само 17 автомобила втора ръка а и някой от магазина и ако си беше сменял някога стелките

Аз съм карал 3 години с ОРИГИНАЛНИ Тойота стелки на кола от магазина . от тиа скъпите . не мерси .
Аз говоря от опит с точно Тойота стелки . Ти ми говориш от опит с 17 автомобила втора ръка на които даже не си им сменял стелките ......
Кой има по добра база за сравнение според теб ???????????????
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
http://www.avtostelki.com/
не веднъж съм поръчвал от тук, Мариан се казва, имаше дори тема във форума, но изчезна... и на королата и на авенсиса сме с такива;)
препоръчвам;)
не веднъж съм поръчвал от тук, Мариан се казва, имаше дори тема във форума, но изчезна... и на королата и на авенсиса сме с такива;)
препоръчвам;)
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки