TNS 200 ZA TOYOTA AVENSIS
TNS 200 ZA TOYOTA AVENSIS
Здравейте колеги,искам да ви попитам от каде мога да си сваля програма от нета за навигация ТNS 200,от нета,ще ви бъда благодарен ако някой ми помогне.колата е авенсис 2.0/16v,t sprint,2003 година.
Da ,znachi e tns 300 ! poneje na navigatsiata pishe DVD navigation ,no kakva moje da e prichinata za da ne startira ...? Kakto spomenah pri startirane izpisva Toyona Navigatsion i sled tova proverete sd roma . Diska go svalih ot torent sait i e arhiv ot 2.5 gb sled razarhiviraneto e 7.5gb .Vazmojen li e da tehnicheski problema ili softueren ........?
-
Здравей , бих искал да попитам от къде си си изтеглил двд-то за ТНС300 и има ли българска карта. Видях официалния сайт , но 130 еврака са си сума , още повече , че дококото видях май важи само за София. Аз имам оригиналния диск, но явно няма да върши работа тук . А също така бих искал да попитам тази система за навигация дали не може да се използва като CD Changer , колкото и оптимистично да звучи biggrin.gif
Става въпрос за Авенсис '02 .
Здрасти, аз си купих диск на Южна Европа вкл. Бъргария и Румъния 2-ра употреба от Ибей, обаче за TNS 310. Дебни в Ибей ако излезе нещо. Иначе можеш да пробваш този торент: http://cineclubecovilha.com/torrent/tor ... 938/0.htmlFreerunner написа:Здравей , бих искал да попитам от къде си си изтеглил двд-то за ТНС300 и има ли българска карта. Видях официалния сайт , но 130 еврака са си сума , още повече , че дококото видях май важи само за София. Аз имам оригиналния диск, но явно няма да върши работа тук . А също така бих искал да попитам тази система за навигация дали не може да се използва като CD Changer , колкото и оптимистично да звучи biggrin.gif
Не ми вдъхва много доверие, но не пречи да пробваш. Ако става, свиркай.
А някой ползва ли TNS310 и може ли да сподели впечатления? Моят все още не е инсталиран.
Toyota Avensis D4D 2001