TNS 200 ZA TOYOTA AVENSIS
mitakan
Vesko
mitakan
Vesko
Мнение от mitakan » 02 Юни 2009 12:17
Da ,znachi e tns 300 ! poneje na navigatsiata pishe DVD navigation ,no kakva moje da e prichinata za da ne startira ...? Kakto spomenah pri startirane izpisva Toyona Navigatsion i sled tova proverete sd roma . Diska go svalih ot torent sait i e arhiv ot 2.5 gb sled razarhiviraneto e 7.5gb .Vazmojen li e da tehnicheski problema ili softueren ........?
mitakan
Vesko
mitakan
-
Мнение от Freerunner » 16 Апр 2010 12:25
Здравей , бих искал да попитам от къде си си изтеглил двд-то за ТНС300 и има ли българска карта. Видях официалния сайт , но 130 еврака са си сума , още повече , че дококото видях май важи само за София. Аз имам оригиналния диск, но явно няма да върши работа тук . А също така бих искал да попитам тази система за навигация дали не може да се използва като CD Changer , колкото и оптимистично да звучи biggrin.gif
Става въпрос за Авенсис '02 .
Freerunner
Vesko
Мнение от Новоколец » 20 Сеп 2010 20:17
Здрасти, аз си купих диск на Южна Европа вкл. Бъргария и Румъния 2-ра употреба от Ибей, обаче за TNS 310. Дебни в Ибей ако излезе нещо. Иначе можеш да пробваш този торент: http://cineclubecovilha.com/torrent/tor ... 938/0.htmlFreerunner написа:Здравей , бих искал да попитам от къде си си изтеглил двд-то за ТНС300 и има ли българска карта. Видях официалния сайт , но 130 еврака са си сума , още повече , че дококото видях май важи само за София. Аз имам оригиналния диск, но явно няма да върши работа тук . А също така бих искал да попитам тази система за навигация дали не може да се използва като CD Changer , колкото и оптимистично да звучи biggrin.gif
Не ми вдъхва много доверие, но не пречи да пробваш. Ако става, свиркай.
А някой ползва ли TNS310 и може ли да сподели впечатления? Моят все още не е инсталиран.
Toyota Avensis D4D 2001
Новоколец
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru