Тъп въпрос

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Scott
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Scott » 11 Апр 2010 11:01

desSs написа:... цунка може да иска само на червен светофар...
Баба ми, бог да я прости, имаше лаф - 'Дете се целува само когато спи!'. Кви са тия глезотии 'цунка на всеки светофар'. tongue.gif

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 11 Апр 2010 11:11

desSs написа:на задната седалка се седи облегнат, а не изправен, защото нищо не виждам в огледалото за обратно виждане
Ярето да не би да няма колани на задната седалка? Или за ярето не са задължителни biggrin.gif

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 11 Апр 2010 11:58

desSs написа:тея максимални скорости са на книга ли? щото ярето вдига повече със сигурност, пробвах
Пък как ще те изкажа на КАТ ако знаееееш biggrin.gif
Nihon No Kuruma

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 11 Апр 2010 21:03

Не ме разбирайте погрешно. Децата са си на детски седалки вързани с колани, но постоянно нещо се пее, карат се, дразнят се, дърпат се играчки и се разменят удари и т.н. все детски неща (по-точно братски чувства biggrin.gif ).
Иначе моята кола не потегля преди всички вътре да са си закопчали коланите и да са седнали правилно!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 11 Апр 2010 22:50

zi_zi_top написа:Не ме разбирайте погрешно..........!
До колкото разбрах офтопика, забележката за коланите бяха за Десс, което и на мен ми направи впечатление. Най-вече децата трябва да са закопчани.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 12 Апр 2010 00:01

мда, не отричам, че не ползваме колани в града, а на извънградско пък мен ме дразни, а него го стяга шапката няколко часа на едно място и по някое време почва да мрънка и иска да се разкопчава и да ляга, или пък да си играе там нещо...
и да, знам че това е най-голямата ми грешка mad.gif и ще гледам да я поправя, и то още утре. преди няколко часа като прочетох коментара на Веско, извиках малкия и му казах оттук-нататък първата му работа след като влезе в колата е да се закопчае, дори и аз да пропусна да му напомня
та, взех си бележка, благодаря за което. то човек все си вика "на мен няма да се случи", ама по-добре да не се надява на това. особено пък като вози деца. надявам се скоро да ми стане навик, колкото и да ме дразни тоя колан, все някой ден ще свикна wacko.gif

п.п. Scott, твойта баба много коравосърдечна женица бре biggrin.gif

MX5

Мнение от MX5 » 12 Апр 2010 00:10

desSs написа:мда, не отричам, че не ползваме колани в града, а на извънградско пък мен ме дразни, а него го стяга шапката няколко часа на едно място и по някое време почва да мрънка и иска да се разкопчава и да ляга, или пък да си играе там нещо...
и да, знам че това е най-голямата ми грешка mad.gif и ще гледам да я поправя, и то още утре. преди няколко часа като прочетох коментара на Веско, извиках малкия и му казах оттук-нататък първата му работа след като влезе в колата е да се закопчае, дори и аз да пропусна да му напомня
та, взех си бележка, благодаря за което. то човек все си вика "на мен няма да се случи", ама по-добре да не се надява на това. особено пък като вози деца. надявам се скоро да ми стане навик, колкото и да ме дразни тоя колан, все някой ден ще свикна wacko.gif

п.п. Scott, твойта баба много коравосърдечна женица бре biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=ib8ONQng8Hw

http://www.youtube.com/watch?v=xU2jrQ4uunU

diver

Мнение от diver » 12 Апр 2010 10:25

desSs написа:...пък мен ме дразни, а него го стяга шапката няколко часа на едно място и по някое време почва да мрънка и иска да се разкопчава и да ляга, или пък да си играе там нещо...
и да, знам че това е най-голямата ми грешка mad.gif и ще гледам да я поправя, и то още утре.
За колани ли говорим още? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 12 Апр 2010 10:57

ахахха къш бе др**** laugh.gif

MX5, гледала съм доста такива клипчета dry.gif ама то на човек докато не му дойде до главата... :S
вече сме с колани, стига ми мърморихте angel.gif

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 12 Апр 2010 12:26

desSs написа: иска да се разкопчава и да ляга.....biggrin.gif
Десс, опитай с подвъзглавничка за шия/глава. Аз така си реших проблема и сега си спим с удоволствие във вертикално положение :).

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 12 Апр 2010 13:54

е ма той като легне рядко заспива, просто си почива човека, играе си с играчки, зяпа през прозореца...такива неща smile.gif ама ще трябва да свиква да седи седнал, няма как. сега в събота ще го пробвам три часа вързан, ще има драма rolleyes.gif

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 12 Апр 2010 22:07

На моя най-добър приятел дъщеря му загина на 11 г. Челен удар с невисока скорост (50-60 км/ч), родителите на предната седалка с козметични наранявания, а детето на задната седалка без колан излита и се удря с глава в предното стъкло.
Да пази Бог! Но и да се ползват колани!!!
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
TATI
Благодарил/а: 22 пъти
Получена  благодарност: 163 пъти
Обратна връзка:

Мнение от TATI » 12 Апр 2010 22:17

desSs написа:е ма той като легне рядко заспива, просто си почива човека, играе си с играчки, зяпа през прозореца...такива неща smile.gif ама ще трябва да свиква да седи седнал, няма как. сега в събота ще го пробвам три часа вързан, ще има драма rolleyes.gif
Мойте и двамата младежи едно време правеха същите номера, но много лесно ги научих на ред.
Един ден пътувахме към морето и на мен ми омръзна единия да ме рита по седалката и да мръна и на една бензиностанция спрях, свалих ги от колата, показах им един автобус и ги замъкнах до шофьора му и пред тях го попитах дали ще ги върне в софия и да видиш как им се изпари желанието да правят глупости. Верно е че са деца и гледам да спирам по-често при дълъг път, за да могат да се пораздвижат, но качат ли се в колата и двамата значт, че не потеглям без да са закопчани с коланите. И ако видя в огледалото, че някой се опитва да се разкопчае, спирам на мига. Кочината на задната седалка няма да я коментирам.
Когато пътуваме с тях макс скорост на магистралата ми е 120, а извън магистралата 90. В чужбина карам с други скорости, но там и условията са други.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic

Публикувай отговор