Баба ми, бог да я прости, имаше лаф - 'Дете се целува само когато спи!'. Кви са тия глезотии 'цунка на всеки светофар'.desSs написа:... цунка може да иска само на червен светофар...

http://www.youtube.com/watch?v=ib8ONQng8HwdesSs написа:мда, не отричам, че не ползваме колани в града, а на извънградско пък мен ме дразни, а него го стяга шапката няколко часа на едно място и по някое време почва да мрънка и иска да се разкопчава и да ляга, или пък да си играе там нещо...
и да, знам че това е най-голямата ми грешкаи ще гледам да я поправя, и то още утре. преди няколко часа като прочетох коментара на Веско, извиках малкия и му казах оттук-нататък първата му работа след като влезе в колата е да се закопчае, дори и аз да пропусна да му напомня
та, взех си бележка, благодаря за което. то човек все си вика "на мен няма да се случи", ама по-добре да не се надява на това. особено пък като вози деца. надявам се скоро да ми стане навик, колкото и да ме дразни тоя колан, все някой ден ще свикна
п.п. Scott, твойта баба много коравосърдечна женица бре biggrin.gif
За колани ли говорим още? laugh.gif laugh.gif laugh.gifdesSs написа:...пък мен ме дразни, а него го стяга шапката няколко часа на едно място и по някое време почва да мрънка и иска да се разкопчава и да ляга, или пък да си играе там нещо...
и да, знам че това е най-голямата ми грешкаи ще гледам да я поправя, и то още утре.
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Мойте и двамата младежи едно време правеха същите номера, но много лесно ги научих на ред.desSs написа:е ма той като легне рядко заспива, просто си почива човека, играе си с играчки, зяпа през прозореца...такива нещаама ще трябва да свиква да седи седнал, няма как. сега в събота ще го пробвам три часа вързан, ще има драма
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта