To наистина е въпрос на вкус, но поне сравнявайте едни и същи години и нива на оборудване.
Таблото на Авенсис е мнооооого по -красиво от ретро таблото на Пасат,отвратително табло!!!! С две ръце подкрепям Кики.Най-грозното табло изобщо виждано от много години в кола е това на Пасат, Кади и Туран, но на Пасат е най-грозното. Даже ми прилича на табло на Пасат от 78-ма година.K-A-N-U написа:Sapostavena s 2004 Avensis, srednata konzola na 2009 Passat CC e dosta po moderna i priatna. Iavno e vapros na vkus, no opredeleno nemoga da se saglasia s teb.Kiki написа: Погледни му средната конзола на този Пассат на каква прилича!?
VS
Da, prav si kolega 4e primerite koito dadoh ne sa ot edni i sa6ti godini, no tova be6e naro4no a ne nevolnoRudy написа:To наистина е въпрос на вкус, но поне сравнявайте едни и същи години и нива на оборудване.
Ти, както винаги, не се отличаваш с нищо друго, освен с невъзможността си да се изразяваш с думи, като черпиш доста клишета от световната мрежа на хора, не по-изразителни от теб със стереотипните си фрази, които не са подходящи за словоборство във всяка ситуация.MX5 написа:LEXUS написа:Таблото на Авенсис е мнооооого по -красиво от ретро таблото на Пасат,отвратително табло!!!! ...
Най-грозното табло изобщо виждано от много години в кола е това на Пасат, Кади и Туран, но на Пасат е най-грозното.
LEXUS написа:Ти, както винаги, не се отличаваш с нищо друго, освен с невъзможността си да се изразяваш с думи, като черпиш доста клишета от световната мрежа на хора, не по-изразителни от теб със стереотипните си фрази, които не са подходящи за словоборство във всяка ситуация.
Таблото на Пасат е грозно и ретро, това очевадно се вижда от двете снимки,които съм дал.Даже елемент по елемент мога да ти покажа еднаквостта на табло на Фолксваген преди 30 години и сегашния Пасат ЦЦ. А пък Пасат CC е най-пенсионерското купе евър!!както се вика на аглийски. Нещо като антипатичния праволинеен EOS, който не знам каква богиня на зората символизира, но има НУЛЕВА динамична линия. Pasat CC с тоя кичозен никел подхожда доста на дебели германски мустакати чичковци с бирени шкембета, но дотам. Никел,никел,никел, дърво,дърво и ретро сплескано табло-- къде е спорта тук?
Абсолютно никъде- един прост къс Пасат с претенции. Но, чакай, ти , като тези от Авто-Билд, може би ще кажеш-- Фолксваген не прави безлични коли, той прави модерно семпли. laugh.gif хахаха, айде скрийте се в гората с тея грозни Пасати ,Кадита, Турани, всичките до един като че ли са изкарани по стари дизайнерски чертежи от 80-те и 90-те години.
Голф 6 е като Голф 4 и 5, новият Шаран е като стария, в Тигуан му слагат табло от Голф Плюс и не разработват друго табло... абе типично германска еснафска простотия. Това е, скуката е тотална.Така че точно ФОЛКСВАЕГЕН хаха не го давайте за пример за добър дизайн, или пък модерен.... Аз по-старовремски и сухарски дизайн от моделите на Фолксваген не виждам при никоя марка.
Само погледни правата странична линия на стъклата на Туран и сравни със скосената линия на стъклата на Версо,дизайнерската линия на задните врати на Версо, виж модерните стопове на Версо, виж стоповете на микробус на Туран. Таблата няма и да ги коментирам, щото и на Туран, и на Кади са им еднакви пластмаси таблата.
Да беше показал 'спортното' табло на Версото ли? Това че таблото му прилича на евтин касетофон няма нищо общо със спорта.LEXUS написа:А пък Пасат CC е най-пенсионерското купе евър!!както се вика на аглийски. Нещо като антипатичния праволинеен EOS, който не знам каква богиня на зората символизира, но има НУЛЕВА динамична линия. Pasat CC с тоя кичозен никел подхожда доста на дебели германски мустакати чичковци с бирени шкембета, но дотам. Никел,никел,никел, дърво,дърво и ретро сплескано табло-- къде е спорта тук?...
Кои са доводите- тези, че на НЕГО,на ТЕБ и на nov ви харесва нещо,а на други хора не им харесва? Това ли са доводите, или е личен вкус. ОК, който му харесва, да си харесва. На мен и много други хора таблото на Пасат не ни харесва,а и самия Пасат изобщо... Дори аз смятам,че Пасат е една от най-пенсинерските коли като дизайн, правена от години насам.Глупави линии, дълъг, с големи надвеси, тънки ретро мигачи в броните, старовремско табло вътре... много анти-модерен дизайн.rudolf написа:който съумее да убеди Лексус в нещо,чрез доводи и дискусия-ще го черпя бира laugh.gif
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 3 госта