Придворния АутоБилд не пропусна да нахрани Тойота/+статията/

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Rudy
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Rudy » 07 Апр 2010 19:52

Изображение

Изображение
To наистина е въпрос на вкус, но поне сравнявайте едни и същи години и нива на оборудване.
Изображение

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 08 Апр 2010 03:40

K-A-N-U написа:
Kiki написа: Погледни му средната конзола на този Пассат на каква прилича!?
Sapostavena s 2004 Avensis, srednata konzola na 2009 Passat CC e dosta po moderna i priatna. Iavno e vapros na vkus, no opredeleno nemoga da se saglasia s teb.

Изображение VS Изображение
Таблото на Авенсис е мнооооого по -красиво от ретро таблото на Пасат,отвратително табло!!!! С две ръце подкрепям Кики.Най-грозното табло изобщо виждано от много години в кола е това на Пасат, Кади и Туран, но на Пасат е най-грозното. Даже ми прилича на табло на Пасат от 78-ма година.
Прикачени файлове
VW-Passat-CC-interior-1-lg.jpg
VW-Passat-CC-interior-1-lg.jpg (127.15 KiB) Преглеждано 5011 пъти
1981_Volkswagen_VW_Scirocco_Mk1_Interior_1.jpg
1981_Volkswagen_VW_Scirocco_Mk1_Interior_1.jpg (90.1 KiB) Преглеждано 5011 пъти
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

MX5

Мнение от MX5 » 08 Апр 2010 04:05

LEXUS написа:Таблото на Авенсис е мнооооого по -красиво от ретро таблото на Пасат,отвратително табло!!!! ...
Най-грозното табло изобщо виждано от много години в кола е това на Пасат, Кади и Туран, но на Пасат е най-грозното.
Изображение

Аватар
K-A-N-U

Мнение от K-A-N-U » 08 Апр 2010 06:56

Rudy написа:To наистина е въпрос на вкус, но поне сравнявайте едни и същи години и нива на оборудване.
Da, prav si kolega 4e primerite koito dadoh ne sa ot edni i sa6ti godini, no tova be6e naro4no a ne nevolno :) Poneje kolegata Kiki se izkaza za dizaina na 2009-ta Passat CC taka kategori4no, che re6ih da napravia sapostavka kam negovia liubim Avensis i da vidim kato ne mu haresva modernia i stilen interior na CC-to, kakvo adjeba go vpe4atliava. biggrin.gif

Kakto si li4i ot snimkata oba4e, ni6to po-vpe4atliava6to :whistle: porednata "bezli4na Toyota" samo deto mai ne mu e biala biggrin.gif

Kolega Kiki dano ne se vpriaga6, vseki ima pravo na sobstveno mnenie :thumbsup:
"If in doubt, flat out!" - Colin McRae, R.I.P. 1968-2007

Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting

Аватар
nov
Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
Благодарил/а: 51 пъти
Получена  благодарност: 40 пъти

Мнение от nov » 08 Апр 2010 10:11

От снимките които Rudy е постнал на мен интериора на пасат-а ме кефи много повече от на Авенсиса, единственото нещо което ме дразни в него са духалките, и по-точно дизайна им.

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 08 Апр 2010 19:41

MX5 написа:
LEXUS написа:Таблото на Авенсис е мнооооого по -красиво от ретро таблото на Пасат,отвратително табло!!!! ...
Най-грозното табло изобщо виждано от много години в кола е това на Пасат, Кади и Туран, но на Пасат е най-грозното.
Изображение

Ти, както винаги, не се отличаваш с нищо друго, освен с невъзможността си да се изразяваш с думи, като черпиш доста клишета от световната мрежа на хора, не по-изразителни от теб със стереотипните си фрази, които не са подходящи за словоборство във всяка ситуация.
Таблото на Пасат е грозно и ретро, това очевадно се вижда от двете снимки,които съм дал.Даже елемент по елемент мога да ти покажа еднаквостта на табло на Фолксваген преди 30 години и сегашния Пасат ЦЦ. А пък Пасат CC е най-пенсионерското купе евър!!както се вика на аглийски. Нещо като антипатичния праволинеен EOS, който не знам каква богиня на зората символизира, но има НУЛЕВА динамична линия. Pasat CC с тоя кичозен никел подхожда доста на дебели германски мустакати чичковци с бирени шкембета, но дотам. Никел,никел,никел, дърво,дърво и ретро сплескано табло-- къде е спорта тук?
Абсолютно никъде- един прост къс Пасат с претенции. Но, чакай, ти , като тези от Авто-Билд, може би ще кажеш-- Фолксваген не прави безлични коли, той прави модерно семпли. laugh.gif хахаха, айде скрийте се в гората с тея грозни Пасати ,Кадита, Турани, всичките до един като че ли са изкарани по стари дизайнерски чертежи от 80-те и 90-те години.
Голф 6 е като Голф 4 и 5, новият Шаран е като стария, в Тигуан му слагат табло от Голф Плюс и не разработват друго табло... абе типично германска еснафска простотия. Това е, скуката е тотална.Така че точно ФОЛКСВАЕГЕН хаха не го давайте за пример за добър дизайн, или пък модерен.... Аз по-старовремски и сухарски дизайн от моделите на Фолксваген не виждам при никоя марка.
Само погледни правата странична линия на стъклата на Туран и сравни със скосената линия на стъклата на Версо,дизайнерската линия на задните врати на Версо, виж модерните стопове на Версо, виж стоповете на микробус на Туран. Таблата няма и да ги коментирам, щото и на Туран, и на Кади са им еднакви пластмаси таблата.
Прикачени файлове
toyota_verso_2.jpg
toyota_verso_2.jpg (313.09 KiB) Преглеждано 4942 пъти
6143_13090645800.jpg
6143_13090645800.jpg (141.21 KiB) Преглеждано 4942 пъти
zx450gy250_699715.jpg
zx450gy250_699715.jpg (27.96 KiB) Преглеждано 4942 пъти
lb_499verso f1.jpg
lb_499verso f1.jpg (49.81 KiB) Преглеждано 4942 пъти
fullsize.jpg
fullsize.jpg (22.49 KiB) Преглеждано 4942 пъти

Аватар
nov

Мнение от nov » 08 Апр 2010 20:18

LEXUS-e, но това е твоето мнение нали? Не говориш от името на форум-а?Или погрешно съм разбрал?
P.S.Иначе и мен дизайна на снимчиците които си показал ми харесват много повече от който и да е фау ве в класа им.Но за таблото специално, бих избрал волфсбургското определено без недостатъците който съм изброил по-горе и които ЛИчНО на мен не ми харесват!!!

MX5

Мнение от MX5 » 08 Апр 2010 22:28

LEXUS написа:Ти, както винаги, не се отличаваш с нищо друго, освен с невъзможността си да се изразяваш с думи, като черпиш доста клишета от световната мрежа на хора, не по-изразителни от теб със стереотипните си фрази, които не са подходящи за словоборство във всяка ситуация.
Таблото на Пасат е грозно и ретро, това очевадно се вижда от двете снимки,които съм дал.Даже елемент по елемент мога да ти покажа еднаквостта на табло на Фолксваген преди 30 години и сегашния Пасат ЦЦ. А пък Пасат CC е най-пенсионерското купе евър!!както се вика на аглийски. Нещо като антипатичния праволинеен EOS, който не знам каква богиня на зората символизира, но има НУЛЕВА динамична линия. Pasat CC с тоя кичозен никел подхожда доста на дебели германски мустакати чичковци с бирени шкембета, но дотам. Никел,никел,никел, дърво,дърво и ретро сплескано табло-- къде е спорта тук?
Абсолютно никъде- един прост къс Пасат с претенции. Но, чакай, ти , като тези от Авто-Билд, може би ще кажеш-- Фолксваген не прави безлични коли, той прави модерно семпли. laugh.gif хахаха, айде скрийте се в гората с тея грозни Пасати ,Кадита, Турани, всичките до един като че ли са изкарани по стари дизайнерски чертежи от 80-те и 90-те години.
Голф 6 е като Голф 4 и 5, новият Шаран е като стария, в Тигуан му слагат табло от Голф Плюс и не разработват друго табло... абе типично германска еснафска простотия. Това е, скуката е тотална.Така че точно ФОЛКСВАЕГЕН хаха не го давайте за пример за добър дизайн, или пък модерен.... Аз по-старовремски и сухарски дизайн от моделите на Фолксваген не виждам при никоя марка.
Само погледни правата странична линия на стъклата на Туран и сравни със скосената линия на стъклата на Версо,дизайнерската линия на задните врати на Версо, виж модерните стопове на Версо, виж стоповете на микробус на Туран. Таблата няма и да ги коментирам, щото и на Туран, и на Кади са им еднакви пластмаси таблата.
Изображение

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 08 Апр 2010 23:01

който съумее да убеди Лексус в нещо,чрез доводи и дискусия-ще го черпя бира laugh.gif

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 08 Апр 2010 23:06

Чудя се, как може някои хора да са толкова конкретни във въображението си и толкова разхвърляни в изказа си.

MX5

Мнение от MX5 » 08 Апр 2010 23:12

rudolf написа:който съумее да убеди Лексус в нещо,чрез доводи и дискусия-ще го черпя бира laugh.gif
При такъв уникален екземпляр - бирата май ще си стои при теб ... laugh.gif

Scott
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Scott » 08 Апр 2010 23:14

LEXUS написа:А пък Пасат CC е най-пенсионерското купе евър!!както се вика на аглийски. Нещо като антипатичния праволинеен EOS, който не знам каква богиня на зората символизира, но има НУЛЕВА динамична линия. Pasat CC с тоя кичозен никел подхожда доста на дебели германски мустакати чичковци с бирени шкембета, но дотам. Никел,никел,никел, дърво,дърво и ретро сплескано табло-- къде е спорта тук?...
Да беше показал 'спортното' табло на Версото ли? Това че таблото му прилича на евтин касетофон няма нищо общо със спорта.
Аз досега не съм видял едно мнение на хора разбиращи от автомобили, които с това си вадят хляба да са казали VW или Audi имат по-калпав интериор от Тойота. Точно обратното, те са еталон в тази област. Толкова ли не можаха Тойота да извадят някой лев та да купят едно мнение поне... :whistle:

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 08 Апр 2010 23:18

rudolf написа:който съумее да убеди Лексус в нещо,чрез доводи и дискусия-ще го черпя бира laugh.gif
Кои са доводите- тези, че на НЕГО,на ТЕБ и на nov ви харесва нещо,а на други хора не им харесва? Това ли са доводите, или е личен вкус. ОК, който му харесва, да си харесва. На мен и много други хора таблото на Пасат не ни харесва,а и самия Пасат изобщо... Дори аз смятам,че Пасат е една от най-пенсинерските коли като дизайн, правена от години насам.Глупави линии, дълъг, с големи надвеси, тънки ретро мигачи в броните, старовремско табло вътре... много анти-модерен дизайн.
Който обаче не е съгласен, спокойно може да си изложи доводите и да контрира, тогава има дискусия, а не лигавене.

Аватар
nov

Мнение от nov » 08 Апр 2010 23:18

Хахахах колегата MX5 избива рибата tongue.gif
Между другото бая форуми чета, но по-надъхан от този май няма, което е добре за марката де.От тези който посещавам а те не са малко май няма чак такива ентусиасти които да си защитават така марката.След всичко което чета от Лексус, Бас-а и още един двама юзъри съм готов да се изправя срещу най ревностния голф 2 или голф 3 фен които са родом от Перник( нищо лично към града) и да ги разпертушиня само с приказки да ги откажа не от Голф, не от фау ве ами от всичко немско :thumbsup: .Това е форума в който влизам с най голямо удоволствие и респект cool.gif
p.s:Лексусе без да гледаш качествата на двата автомобила е така само на дизайн кой би взел Пасат-а или новия Авенсис.За мен новия Авенсис на дизайн ми е абсолютно безличен, скучен и дървовиден.Отврат.Не изпъква с нищо, като техн. показатели може да е ОК но на външен вид си личи че някой пенсионер го е надраскал на някоя скица в някой скицник.Много ме дразни.
Последно промяна от nov на 08 Апр 2010 23:23, променено общо 1 път.

MX5

Мнение от MX5 » 08 Апр 2010 23:19

LEXUS написа:Чудя се...
Изображение

Публикувай отговор