И по кварталните улички ли се осоляваше? Те въобще не се чистеха тази година.baba_metca написа: Замислете се обаче тази година защо наизлязоха така дупки, толкова много. Според мен е защото се осоляваше пътя, за разлика от други години. .
По мои наблюдения от моя квартал: всяка пролет се закърпваха дупките зейнали след снега, дори си хвалих квартала с колко хубави улици е бил. Миналата пролет нищо не се правеше. Тази пролет без коментар . Следващата .......ще трябват трактори, защото и джипките няма да се справят

Нямало пари за пътища, @SFINKS, а къде отиват парите от нашите данъци за МПС, винетки? Аз за какво дадох на държавата 400лв за една година за една кола ( без да броя винетката)? И така всеки дава, кой по-малко, кой значително повече. А колко коли вече има в едно семейство? Едно време по една, сега по две, та 3-тата за всеки случай. Не съм по сметките за да извадя статистика колко средно има коли в бг и колко данъци се събират всяка година. Ако не си платим данъка-глоба, ако не са оправени пътищата-нищо. Някой тук беше пуснал снимка със дупка на немскатата магистрала и какво значение са й придали. Да ги поканим на Варненската магистрала laugh.gif ( чудя се, мотористите как оцеляват).