Благодаря предварително.
Слаб обхват на радиото...антена или???
Слаб обхват на радиото...антена или???
Забелязах, че радиото ми не лови осбено добре радио станциите. Непрекъснато в задръставнията тук там пращи, тук там няма никой, много станции на сърч изобщо не би ги намерило, само най-силните - сити, д войс и чалгите са лесно откриваеми. И другия проблем, който най-много ме подкани да пусна темата, взех си добър ФМ Трансмитер, че да си слушам музичката от разни плейари и качеството на приемане е страховито
. не е от трансмитера защотото съм го пробвал и в други коли и си работи перфектно. Та на въпроса, идеи дали трябва да сменям антена и изобщо какво би помогнало?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Toyota RAV4 - 2008 - 2.0 VVTI 150 к.с., AT
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 128 пъти
- Получена благодарност: 213 пъти
Здравей,
гледам, че и ти си с Е12 - та моето предложение е да развиеш леко антената и да я затегнеш наново.Случвало ми се е след автомивка да пращи радиото и е доста изнервящо.Та провери антената.Друг вариант е някъде някоя букса да е излязла,но това са "филми" от други марки поне при мен.Успех.
гледам, че и ти си с Е12 - та моето предложение е да развиеш леко антената и да я затегнеш наново.Случвало ми се е след автомивка да пращи радиото и е доста изнервящо.Та провери антената.Друг вариант е някъде някоя букса да е излязла,но това са "филми" от други марки поне при мен.Успех.
Последно промяна от Akima на 12 Мар 2010 18:44, променено общо 1 път.
с корола Е11 също е така. предполагам е от антената, къса е, и явно ... абе де да знам не хваща добре, както казва колегата, някои станции изобщо не ги хваща. Авенсиса (2005г.) лови пък всички станции. явно королите са им слабо място антените:)
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки