heli - Нищо лично колега, ама аз това го говоря от много време, че и много други хора от други градове са го потвърдили.... Пълна трагедия са 99% от официалните сервизи, така че няма какво да се чудиш.... Много хора продължават да ходят при тях, въпреки всичко изписано, а най-лошото е, че рано или късно при по-сериозен проблем, или от дребен като при теб, ще изпищят бекрайно, ама дотогава не приемат и това си е....

А да не говорим, че половината им части са толкова оригинални, че просто няма на къде ......

Но за всеки влак си има пътници, а който си харесва колата малко повече, определено не би се наврял при тия лешници.... При тях като прочете колата, дори грешката да е била от липса на ток или временно дребно проблемче, те ти го драсват директно за смяна.... Пример - моята кола, която забравих на скорост на червен светофар и ми изгасна - запалих наново и ми светна Check Engine-a - закачих си е, показа ми грешка - Развален датчик на коляновия вал

Което си е мнооогоооо сериозна грешка, но я изтрих и до ден днешен не се е появила наново...... А ако отида в Тойота, директно ще ми кажат, че проблема е голям и ще ми съдерат кожата, въпреки, че нищо освен чистене на грешката може да не направят, а само да стои на място колата..... мизерийки такива много, примери много, а оправия - питай тук или някой приятел

Една машинка, която може да чете всичките по-нови коли - 97-ма натам, струва има няма 200 долара.... Аз си я взех, за мойте коли, защото най-евтиното четене е 25лв в Пловдив, в София от 75 май почват.....