за фирмения сервиз в плевен

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
heli

за фирмения сервиз в плевен

Мнение от heli » 12 Мар 2010 22:12

Преди 1 годин и 4 месеца си купих Авенсис Д4Д, на старо и отидох за пълна диагностика в сервиза в Плевен. Там ми счупиха едната свещ, но ме убедиха, че няма смисъл да ес набутвам да вадят парчето от цилиндъра.Е сега търся блок заради тези неакдърници. Междувременно според тяхната диагностика смених дюза и дебитомер. Пълни некадърници. не ходете притях по никакъв повод, даже и за смяна на масло. mad.gif :snipe:

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 12 Мар 2010 22:28

Защо ти търсиш блок, след като те са го повредили??
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 12 Мар 2010 22:53

heli - Нищо лично колега, ама аз това го говоря от много време, че и много други хора от други градове са го потвърдили.... Пълна трагедия са 99% от официалните сервизи, така че няма какво да се чудиш.... Много хора продължават да ходят при тях, въпреки всичко изписано, а най-лошото е, че рано или късно при по-сериозен проблем, или от дребен като при теб, ще изпищят бекрайно, ама дотогава не приемат и това си е.... rolleyes.gif А да не говорим, че половината им части са толкова оригинални, че просто няма на къде ...... :whistle: Но за всеки влак си има пътници, а който си харесва колата малко повече, определено не би се наврял при тия лешници.... При тях като прочете колата, дори грешката да е била от липса на ток или временно дребно проблемче, те ти го драсват директно за смяна.... Пример - моята кола, която забравих на скорост на червен светофар и ми изгасна - запалих наново и ми светна Check Engine-a - закачих си е, показа ми грешка - Развален датчик на коляновия вал wacko.gif Което си е мнооогоооо сериозна грешка, но я изтрих и до ден днешен не се е появила наново...... А ако отида в Тойота, директно ще ми кажат, че проблема е голям и ще ми съдерат кожата, въпреки, че нищо освен чистене на грешката може да не направят, а само да стои на място колата..... мизерийки такива много, примери много, а оправия - питай тук или някой приятел :thumbsup: Една машинка, която може да чете всичките по-нови коли - 97-ма натам, струва има няма 200 долара.... Аз си я взех, за мойте коли, защото най-евтиното четене е 25лв в Пловдив, в София от 75 май почват..... :thumbsup:

Аватар
miLen4o
Обратна връзка:

Мнение от miLen4o » 13 Мар 2010 19:38

За това ,ако искаш си отказваш гаранцията.Един приятел си купи за работа Дачия Логан без абселютно никакви екстри,дори и хидравлика няма и си отказа гаранцията ,иначе трябваше на всяка смяна на масло да дава по 500 лв. в оторизиран сервиз.То и аз преди си мислех ,че като е фирмен сервиз са ебати майсторите.....то се оказа ,че са ебати лешниците както каза МечоКух.
A car without TURBO is like a man without BALLS!

primus

Мнение от primus » 13 Мар 2010 20:20

М/у другото един колега си взе дачия сандеро преди около година,
смяната на консумативите и то в Софийския сервиз е доста поносима,
няма нищо общо с това, което искат ТМ-Ауто. Даже приятно се беше
изненадал, че багажниците струват по-ефтино от колкото да отидеш
да си ги вземеш от магазина...
Toyota Corolla E12
Toyota Carina E 1.6/16V

Аватар
stenly27

Мнение от stenly27 » 07 Мар 2012 19:51

Здравейте, тези в плевенския официален сервиз и сега 2г. след поста са същите некадърници. За бога не ходете там. :censored:

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 07 Мар 2012 21:01

Де да бяха само там ..... :whistle:

Публикувай отговор