БЕЗОПАСНО МАЙСТОРСКО ШОФИРАНЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИДОБИЕ ОТ ВСЕКИ
БЕЗОПАСНО МАЙСТОРСКО ШОФИРАНЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИДОБИЕ ОТ ВСЕКИ
Няма нищо по ценно от човешкия живот.В ежедневието шофирайки автомобила всички сме подложени на постоянен риск да не се върнем в дома си живи и здрави. По улиците по които се движим всяка секунда ни дебне опасноста и ако инстинкта и рефлексите не са обучени да работят точно според ситуацията катастрофата е неизбежна,защото инстинкта за самосъхранение е грешен и подвеждащ.За подробности и информация тук http://www.jrs.dir.bg/_wm/basic/?df=12&dflid=3
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
desss - да, учат те на много мощни коли, тестваш екстремно каране .... Тия коли вървят, но искат и да папат, а и гумите папат по завоите и с дрифтовете.... Скъпо е, но пък се надявам да не спестяват нищо... Сметни, за един събор, много колеги смениха по 2 чифта гуми, един комплект накладки, над един резервоар гориво.... А тук хората говорят за 3 и 4 дневни курсове... И да, след като го минеш, ще се чувстваш много по-безопасно на пътищата, главно, защото си навъртяла дооста екстремни километри и в града ти идва много по-леко вече. А и при бързо/екстремно каране се придобиват много по-бързи и различни рефлекси.... Та определено след такова нещо, ще си доста по-безопасен шофер 

знам че заминават гумите, ама курсовете за пилоти и дрифта са отделно. на безопасното шофиране не виждам какви гуми ще хабиш. както и да е, не споря, не разбирам кой знае колко. автора ако се появи може и да обясни. щото гледам и хотел има, да не би пък да е включен в цената...а ако не е, да каже и там какви са цените, да се ориентират хората
мечо мисля че четеш нещо друго,..курса е еднодневен за 350 лева,като не е ясно при кои курсове ползвате автомобилите на школата,,,не е изключено да става въпрос за вашия автомобил.а и за 1 ден в който да не се акцентира върху екстремно каране....Me4oKyX написа::
p.s.:не ми допада анонса на обявата....все едно искам да изкрънкам пари за нови спортни гуми от майка ми.
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Майсторското е 950лв и е тридневно, както е показала и Райчето, а има и 4 дневен, екстремно шофиране, който е 1750
А и от обяснението, аз разбирам, че ще карам мощни коли с предно, задно и 4х4, което не е никак малко според мен
Ще ми се да бяха по-ниски цените и на мен, ама толкова.... А и безопасното шофиране върви ръка за ръка с екстремното, спрямо обяснението в сайта