БЕЗОПАСНО МАЙСТОРСКО ШОФИРАНЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИДОБИЕ ОТ ВСЕКИ

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
школата

БЕЗОПАСНО МАЙСТОРСКО ШОФИРАНЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИДОБИЕ ОТ ВСЕКИ

Мнение от школата » 03 Мар 2010 20:42

Няма нищо по ценно от човешкия живот.В ежедневието шофирайки автомобила всички сме подложени на постоянен риск да не се върнем в дома си живи и здрави. По улиците по които се движим всяка секунда ни дебне опасноста и ако инстинкта и рефлексите не са обучени да работят точно според ситуацията катастрофата е неизбежна,защото инстинкта за самосъхранение е грешен и подвеждащ.За подробности и информация тук http://www.jrs.dir.bg/_wm/basic/?df=12&dflid=3

Аватар
papoboss

Мнение от papoboss » 03 Мар 2010 22:34

Това е добро бих го пробвал !!!

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 03 Мар 2010 23:06

Това определено искам да го мина, обаче и цифрата е сериозна и иска отделяне на средства.... Нормално да е висока де.... толкова гуми и коли ще потрошиш че..... biggrin.gif Иначе ако имах 1-2000лв свободни, отивах веднага на най-дългия курс wink.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 03 Мар 2010 23:20

Me4oKyX написа:... Нормално да е висока де.... толкова гуми и коли ще потрошиш че..... biggrin.gif
на курса за безопасно шофиране? unsure.gif
цената ми се вижда доста висока, иначе и аз бих пробвала, предполагам ще се научат доста полезни неща

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 03 Мар 2010 23:25

desss - да, учат те на много мощни коли, тестваш екстремно каране .... Тия коли вървят, но искат и да папат, а и гумите папат по завоите и с дрифтовете.... Скъпо е, но пък се надявам да не спестяват нищо... Сметни, за един събор, много колеги смениха по 2 чифта гуми, един комплект накладки, над един резервоар гориво.... А тук хората говорят за 3 и 4 дневни курсове... И да, след като го минеш, ще се чувстваш много по-безопасно на пътищата, главно, защото си навъртяла дооста екстремни километри и в града ти идва много по-леко вече. А и при бързо/екстремно каране се придобиват много по-бързи и различни рефлекси.... Та определено след такова нещо, ще си доста по-безопасен шофер :thumbsup:

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 03 Мар 2010 23:31

знам че заминават гумите, ама курсовете за пилоти и дрифта са отделно. на безопасното шофиране не виждам какви гуми ще хабиш. както и да е, не споря, не разбирам кой знае колко. автора ако се появи може и да обясни. щото гледам и хотел има, да не би пък да е включен в цената...а ако не е, да каже и там какви са цените, да се ориентират хората

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 03 Мар 2010 23:45

Me4oKyX написа::
мечо мисля че четеш нещо друго,..курса е еднодневен за 350 лева,като не е ясно при кои курсове ползвате автомобилите на школата,,,не е изключено да става въпрос за вашия автомобил.а и за 1 ден в който да не се акцентира върху екстремно каране....

p.s.:не ми допада анонса на обявата....все едно искам да изкрънкам пари за нови спортни гуми от майка ми.

b_d

Мнение от b_d » 04 Мар 2010 07:49

Аз съм бил на един двудневен курс при г-н Жеков и съм много доволен. Научих доста неща, поправих немалко свои грешки - според мен си струва.

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 04 Мар 2010 08:31

rudolf написа: мечо мисля че четеш нещо друго,..курса е еднодневен за 350 лева.
Майсторско безопасно шофиране
Тридневен курс-950 лв.

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 04 Мар 2010 09:22

Майсторското е 950лв и е тридневно, както е показала и Райчето, а има и 4 дневен, екстремно шофиране, който е 1750 rolleyes.gif А и от обяснението, аз разбирам, че ще карам мощни коли с предно, задно и 4х4, което не е никак малко според мен happy.gif Ще ми се да бяха по-ниски цените и на мен, ама толкова.... А и безопасното шофиране върви ръка за ръка с екстремното, спрямо обяснението в сайта smile.gif

b_d

Мнение от b_d » 04 Мар 2010 09:59

Не мисля, че колите, с които се провеждат курсовете са мощни, но това не е и нужно. По-скоро е обратното.

Публикувай отговор