Еми ти щеше ли да си по-спокоен ако си умрял преди 23 години ?nov написа:Хахахаха "всички вагаджии" - тва ме изкефи.Бас Мане то това за Ауди хубаво дефекти са давали, смъртни случай -добре така е но това е преди 23 години.Тойота предвид това че претендират да са номер едно в света по надеждност това допустимо ли е бре?????????
......................................
Няма 100% гаранция срещу каквото и да било . Ако някой си мисли , че ще си купи нещо и то е 100% сигурно и неразрушимо е пълен тъпак !
И точно за това се правят застраховки , спазват се стандарти и тн .
Сигурно на година умират повече хора от неизправни гуми/джанти от колкото от този проблем .
Как могло ама не знам си какво ?!?! Ами как може да си вървиш по улицата и някой да те убие ? Кой тогава ще ти направи recall и кой ще ти плаща обезщетения ? Големия проблем !!! Ами , че то на ден умират хиляди хора от глад по целия свят аз ще се притеснявам , че разбираш ли на Тойота педалчето могло да заседне .........
Ебах ти идиотската демагогия !!!
Днеска в Чили е треснало 8,8 по Рихтер ! На кого да звъннат сега да се оплачат хората ?
Колкото по-бързо измре тази """цивилизация""" толкова по-добре за цялата вселена !