Придворния АутоБилд не пропусна да нахрани Тойота/+статията/

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 27 Фев 2010 17:30

nov написа:Хахахаха "всички вагаджии" - тва ме изкефи.Бас Мане то това за Ауди хубаво дефекти са давали, смъртни случай -добре така е но това е преди 23 години.Тойота предвид това че претендират да са номер едно в света по надеждност това допустимо ли е бре?????????
......................................
Еми ти щеше ли да си по-спокоен ако си умрял преди 23 години ?

Няма 100% гаранция срещу каквото и да било . Ако някой си мисли , че ще си купи нещо и то е 100% сигурно и неразрушимо е пълен тъпак !
И точно за това се правят застраховки , спазват се стандарти и тн .
Сигурно на година умират повече хора от неизправни гуми/джанти от колкото от този проблем .
Как могло ама не знам си какво ?!?! Ами как може да си вървиш по улицата и някой да те убие ? Кой тогава ще ти направи recall и кой ще ти плаща обезщетения ? Големия проблем !!! Ами , че то на ден умират хиляди хора от глад по целия свят аз ще се притеснявам , че разбираш ли на Тойота педалчето могло да заседне .........
Ебах ти идиотската демагогия !!!
Днеска в Чили е треснало 8,8 по Рихтер ! На кого да звъннат сега да се оплачат хората ?
Колкото по-бързо измре тази """цивилизация""" толкова по-добре за цялата вселена !

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

...

Мнение от rudolf » 27 Фев 2010 17:30

за ауди 5000 ,вече е споменавано няколко пъти,,дори четох че било кат сленг и имало рап песни който ползвали израза---в википедиата.

но както един съфорумник сподели-при положение че този проблем е известен и решението му е открито,,тойота прай още по голяма аиздънка от фаг-че повтаря грешка на автопроизводителот преди 25 години wacko.gif

това че някой производител не е имал проблемите които другите са решили преди няколко десетилетия,,не го оправдава да ги повтаря.

Аватар
nov
Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
Благодарил/а: 51 пъти
Получена  благодарност: 40 пъти

Re: ...

Мнение от nov » 27 Фев 2010 18:26

rudolf написа:за ауди 5000 ,вече е споменавано няколко пъти,,дори четох че било кат сленг и имало рап песни който ползвали израза---в википедиата.

но както един съфорумник сподели-при положение че този проблем е известен и решението му е открито,,тойота прай още по голяма аиздънка от фаг-че повтаря грешка на автопроизводителот преди 25 години wacko.gif

това че някой производител не е имал проблемите които другите са решили преди няколко десетилетия,,не го оправдава да ги повтаря.
Рудолф много си прав за съжаление!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Към Bass Man - естествено че никой не е застрахован от нищо, тъпото е че тия неща(recall) се повтарят периодично ту у ВАГ ту у някой друг но не съм предполагал че Тойта ще попадне измежду тях, айде да е Мицубиши както и да е ама Тойота..............особено с тези претенции.Лошо е, че вече много хора спекулират с този проблем.

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 27 Фев 2010 18:35

rudolf написа:за ауди 5000 ,вече е споменавано няколко пъти,,дори четох че било кат сленг и имало рап песни който ползвали израза---в википедиата.

Като си чел що не прочете , че проблема на Ауди няма нищо с проблема на Тойота ( но ефекта е същия ) и така и не са разбрали от къде се получава при тях и са правили 4 recall-а ?
Много е важно да не останеш неизказан !

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 27 Фев 2010 19:53

Bass_Man написа:

Като си чел що не прочете , че проблема на Ауди няма нищо с проблема на Тойота ( но ефекта е същия ) и така и не са разбрали от къде се получава при тях и са правили 4 recall-а ?
бассмане ако знаеш че кат носиш презерватив,няма да ти окапе оная работа,,,не е ли по лесно да носиш презерватиш,вместо да гадаеш после от кво ти е окапала???
фаг са си излекували сифилиса преди 25 години и са си оборудвани с презерватив срещу проблема. а тойота ребри кат младенец на обща баница.
демек, дали фаг са искали да оповестят или не, от какво се е получил проблема,,дали са знаели или не-това нито ти ,нито аз ще разберем,,,но симптомите са били същите и решението е универсално.и до днес моделите на фаг за защитени от този синдром...

безумие е тойота да повтарят грешка на автопроизводител от преди 25 години,и то в сегменти на модели за шир-потреба.(ако говорихме за модели кат ауди р8,тт,рс,-които са спортен сегмент,и тойота не произвежда--разбирам да не режат газта-свързано с някоя спортна техника на каране..)

Аватар
nov
Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
Благодарил/а: 51 пъти
Получена  благодарност: 40 пъти

Мнение от nov » 27 Фев 2010 20:39

rudolf написа:
Bass_Man написа:

бассмане ако знаеш че кат носиш презерватив,няма да ти окапе оная работа,,,не е ли по лесно да носиш презерватиш,вместо да гадаеш после от кво ти е окапала???
фаг са си излекували сифилиса преди 25 години и са си оборудвани с презерватив срещу проблема. а тойота ребри кат младенец на обща баница.
демек, дали фаг са искали да оповестят или не, от какво се е получил проблема,,дали са знаели или не-това нито ти ,нито аз ще разберем,,,но симптомите са били същите и решението е универсално.и до днес моделите на фаг за защитени от този синдром...

безумие е тойота да повтарят грешка на автопроизводител от преди 25 години,и то в сегменти на модели за шир-потреба.(ако говорихме за модели кат ауди р8,тт,рс,-които са спортен сегмент,и тойота не произвежда--разбирам да не режат газта-свързано с някоя спортна техника на каране..)
:toothy10: :blob7: :blob8: :blob2:

diver

Мнение от diver » 27 Фев 2010 22:37

rudolf написа:...ако говорихме за модели кат ауди тт -които са спортен сегмент
тт-то е най-спортното алди да знаеш... недоклатен гоУф....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 366 пъти

Мнение от slowtraveler » 27 Фев 2010 23:03

Чудя се дали да си купя голф, фиат или ситроен unsure.gif
Къде да прочета за това колко са здрави и какво ще ме посъветвате да избера ohmy.gif :weedman:
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 27 Фев 2010 23:16

slowtraveler написа:Чудя се дали да си купя голф, фиат или ситроен unsure.gif
Къде да прочета за това колко са здрави и какво ще ме посъветвате да избера ohmy.gif :weedman:
Във форумите на WV, Фиат и Ситроен! biggrin.gif
Приятно четене. smile.gif
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!

diver

Мнение от diver » 28 Фев 2010 11:32

slowtraveler написа:Чудя се дали да си купя голф, фиат или ситроен unsure.gif
Смени достачвика на :weedman: :weedman: :weedman: laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Изображение

Аватар
slowtraveler
Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
Благодарил/а: 334 пъти
Получена  благодарност: 366 пъти

Мнение от slowtraveler » 28 Фев 2010 11:46

Твърдо съм против :weedman: но не и против :partyman:
Последното явно ми е унищожило важната мозъчна клетка (предполагам единствената такава), та затова сега раждам такива мисли, които обаче според мен са в пълен унисон с темата laugh.gif
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008

diver

Мнение от diver » 28 Фев 2010 12:05

slowtraveler написа:Твърдо съм против :weedman: но не и против :partyman:
Последното явно ми е унищожило важната мозъчна клетка (предполагам единствената такава), та затова сега раждам такива мисли, които обаче според мен са в пълен унисон с темата laugh.gif
ъъъъъъъъъъъъъ ква беше темЪта?
Изображение

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 28 Фев 2010 12:08

diver написа:
rudolf написа:...ако говорихме за модели кат ауди р8,тт,рс,- -които са спортен сегмент
ми незнам дали е спортно ,но тойота нямат и такова...аз карам малолитражки и за мен това си е спортен масов модел..

http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_tt#8J_engines

diver

Мнение от diver » 28 Фев 2010 12:12

rudolf написа:
diver написа:
rudolf написа:...ако говорихме за модели кат ауди тт -които са спортен сегмент
ми незнам дали е спортно ,но тойота нямат и такова...аз карам малолитражки и за мен това си е спортен сегмент.

http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_tt#8J_engines
Веднага моа ти уредим едно за тест, мисля че ще заобичаш АЕ-то двойно повече... Интересно тва спортно алди що ли го няма никъде по пистите.... вероятно само някъде из Пернишкия регион...
Изображение

Аватар
heller

Мнение от heller » 28 Фев 2010 13:26

Капитално изгубихте козите... laugh.gif
Avensis D4D, 2.0, 2000г.

Публикувай отговор