transplantaciq na 3S-GE (2000 16v DOHC)
transplantaciq na 3S-GE (2000 16v DOHC)
kakva e veroqtnostta za uspeshna transplantaciq na 3S-GE (2000 16v DOHC) na mqstoto na motor 4A-L ,t.e. na Celica ST160 pri polojenie che razpolagam sys "donora"
i vsichko po nego

Re: transplantaciq na 3S-GE (2000 16v DOHC)
veroyatnost: 100%JD написа:kakva e veroqtnostta za uspeshna transplantaciq na 3S-GE (2000 16v DOHC) na mqstoto na motor 4A-L ,t.e. na Celica ST160 pri polojenie che razpolagam sys "donora"i vsichko po nego

ama i az vse edni temi puskam deto oshte v nachaloto mi zamazvate ochite laugh.gif
kajete oshte neshto
s kakvi trudnosti moje da se sblyskam .. i t.n...trqbva li da se pravqt nqkakvi dorabotki .. to tamponite qsno che nqma pasnat ..
neshto po okachvaneto ? po spirachnata sistema , lesno li se slaga drugata skorostna
kajete oshte neshto

s kakvi trudnosti moje da se sblyskam .. i t.n...trqbva li da se pravqt nqkakvi dorabotki .. to tamponite qsno che nqma pasnat ..
neshto po okachvaneto ? po spirachnata sistema , lesno li se slaga drugata skorostna

ami izvinyavai, ama az ne znam nyakoi tuk da e pravil takuv transplant na tochno tezi modeli koli, no sled kato gi imash i dvete, parkirai gi edna do druga, i zapochni da gledash, i mnogo skoro shte razberesh kude i kakvo shte tryabva da smenish.JD написа:ama i az vse edni temi puskam deto oshte v nachaloto mi zamazvate ochite laugh.gif
kajete oshte neshto![]()
ima dosta neshta koito tryabva da smenish, toest da kachish ot donora na tvoyata, no prosto tryabva da go napravish, tryabva ti serviz, v koito da mozesh da slozish kolite edna do druga, da imash mesto da lagash chastite.
razglabyash tvoyata celica, i pochvash da vkaravash chastite ot donora na neya, mahash ot donora slagash na tvoyata, razbirash li?