transplantaciq na 3S-GE (2000 16v DOHC)
JD
Re: transplantaciq na 3S-GE (2000 16v DOHC)
Мнение от punkara » 16 Мар 2006 20:16
veroyatnost: 100%JD написа:kakva e veroqtnostta za uspeshna transplantaciq na 3S-GE (2000 16v DOHC) na mqstoto na motor 4A-L ,t.e. na Celica ST160 pri polojenie che razpolagam sys "donora"i vsichko po nego

punkara
Мнение от JD » 16 Мар 2006 20:22
ama i az vse edni temi puskam deto oshte v nachaloto mi zamazvate ochite laugh.gif
kajete oshte neshto
s kakvi trudnosti moje da se sblyskam .. i t.n...trqbva li da se pravqt nqkakvi dorabotki .. to tamponite qsno che nqma pasnat ..
neshto po okachvaneto ? po spirachnata sistema , lesno li se slaga drugata skorostna
kajete oshte neshto

s kakvi trudnosti moje da se sblyskam .. i t.n...trqbva li da se pravqt nqkakvi dorabotki .. to tamponite qsno che nqma pasnat ..
neshto po okachvaneto ? po spirachnata sistema , lesno li se slaga drugata skorostna

JD
Мнение от punkara » 16 Мар 2006 20:39
ami izvinyavai, ama az ne znam nyakoi tuk da e pravil takuv transplant na tochno tezi modeli koli, no sled kato gi imash i dvete, parkirai gi edna do druga, i zapochni da gledash, i mnogo skoro shte razberesh kude i kakvo shte tryabva da smenish.JD написа:ama i az vse edni temi puskam deto oshte v nachaloto mi zamazvate ochite laugh.gif
kajete oshte neshto![]()
ima dosta neshta koito tryabva da smenish, toest da kachish ot donora na tvoyata, no prosto tryabva da go napravish, tryabva ti serviz, v koito da mozesh da slozish kolite edna do druga, da imash mesto da lagash chastite.
razglabyash tvoyata celica, i pochvash da vkaravash chastite ot donora na neya, mahash ot donora slagash na tvoyata, razbirash li?

punkara
ALTEZZA
punkara
JD
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru