калобрани
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
kaki
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: калобрани
Мнение от Kiki » 21 Яну 2010 23:49
От ТМ Ауто да не са по-гумени от другите, че струват 5 пъти повече? biggrin.gifkaki написа:Сложили ли сте калобрани и дали има смисъл от тях?
Още повече, че един чифт от ТМ е към 150лв
Иначе полза има, ако щеш само заради това, че пазят праговете от ударите на камъчетата които хвърчат от гумите.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Kiki
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Мнение от Me4oKyX » 22 Яну 2010 01:08
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... _500wt_956
Гумени, сега ще си поръчвам за моята Корола предни и задни. Лично на мен ми допадат много, защото мясат на тези, които слагаха по WRC колите biggrin.gif А и като са по-големки, пазят много по-добре
Ако имаш интерес - пиши да взема повечко бройки 
Гумени, сега ще си поръчвам за моята Корола предни и задни. Лично на мен ми допадат много, защото мясат на тези, които слагаха по WRC колите biggrin.gif А и като са по-големки, пазят много по-добре

Me4oKyX
Мнение от K-A-N-U » 22 Яну 2010 07:28
Predpolagam 4e iskate kalobrani za razni Toyoti, no neka vi pokaja kakav tip imah az na predi6nata mi kola i biah mnogo dovolen ot tiah. Predpazvaha 4udesno pragovete i zadnata bronia ot mrasotii, kama4eta i natrupvania ot piasak i sol. Izglejdaha dosta dobre na kolata, lesno se montiraha, leko visoka cena spored men, no v posledstvie biah izkliu4itelno dovolen i bolkata ot cenata otmina lesno
http://www.rallyarmor.com/store/impreza ... p-152.html

http://www.rallyarmor.com/store/impreza ... p-152.html
"If in doubt, flat out!" - Colin McRae, R.I.P. 1968-2007
Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting
Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting
K-A-N-U
shtephan
Мнение от asenasy » 22 Яну 2010 18:33
Както казва Кики, пазят от камъчета, от кал която се лепи по прага и след това по панталона, от изгниване на пода непосредствено до прага. Също така хвърля мърсотия и по вратата и набива същата в подкалника. Това за предните.
За задните - колегата зад теб ще е благодарен, ще запазиш легенчето и бронята в задната си цаст, а ако си комби и замърсяването на задния прозорец.
Малко ми се струва лош тунинг, визуално, но плюсовете са доста. Въпрос на вкус, казал заека и си облизал дупето!
Аз лично бих си сложил.
За задните - колегата зад теб ще е благодарен, ще запазиш легенчето и бронята в задната си цаст, а ако си комби и замърсяването на задния прозорец.
Малко ми се струва лош тунинг, визуално, но плюсовете са доста. Въпрос на вкус, казал заека и си облизал дупето!
Аз лично бих си сложил.

Toyota RAV 4 - |,
Toyota Yaris,
Toyota Corolla.
Toyota Yaris,
Toyota Corolla.
asenasy
zi_zi_top
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Мнение от Me4oKyX » 23 Яну 2010 01:56
Стефчо - не са найлон, здрава гума са си
А за доставката, вече попитах, малко по-скъпо искат, но пък ако направим повечко бройки ще падне доставката, че сега са обявили някви луди 11паунд за 2бр.... Ама ще ги изнудя де
ZZ - незнам що ама нямам ЛС брат ... дай пак може би

ZZ - незнам що ама нямам ЛС брат ... дай пак може би

Me4oKyX
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Мнение от zi_zi_top » 26 Яну 2010 22:06
Мечо!
Пак ли не си получил ЛС.
Пак ли не си получил ЛС.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
zi_zi_top
Kiki
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Мнение от Me4oKyX » 27 Яну 2010 00:31
laugh.gif laugh.gif Кърти мивки аватара и това благодарение на Фидко
ZZ - получих го, но чакам отговор, колко пари ще излезе тотал всичко, че още двама май ще искат... Чакам крайна цена да ми каже ингличанина, че да ви кажа и на вас, за да решите харесва ли ви цената

ZZ - получих го, но чакам отговор, колко пари ще излезе тотал всичко, че още двама май ще искат... Чакам крайна цена да ми каже ингличанина, че да ви кажа и на вас, за да решите харесва ли ви цената

Me4oKyX
shtephan
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Мнение от Me4oKyX » 02 Фев 2010 20:22
Колеги, за съжаление, ще се забави поръчката, защото стигнах лимит в пейпал и няма как да ги платя. Имам поне 3-4 дни още работа, докато мина проверката, която ми изискват. Главно продавам в ибей, а лимита е за получаване на пари, не защото правя някакви мошенгий... От доста време съм ги израсъл
Съжалявам, но ми налагат различни и доста верификаций, защото са си разни суми, дето не могат да пренебрегнат и са си прави хората 

Me4oKyX
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru