калобрани
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Re: калобрани
От ТМ Ауто да не са по-гумени от другите, че струват 5 пъти повече? biggrin.gifkaki написа:Сложили ли сте калобрани и дали има смисъл от тях?
Още повече, че един чифт от ТМ е към 150лв
Иначе полза има, ако щеш само заради това, че пазят праговете от ударите на камъчетата които хвърчат от гумите.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... _500wt_956
Гумени, сега ще си поръчвам за моята Корола предни и задни. Лично на мен ми допадат много, защото мясат на тези, които слагаха по WRC колите biggrin.gif А и като са по-големки, пазят много по-добре
Ако имаш интерес - пиши да взема повечко бройки 
Гумени, сега ще си поръчвам за моята Корола предни и задни. Лично на мен ми допадат много, защото мясат на тези, които слагаха по WRC колите biggrin.gif А и като са по-големки, пазят много по-добре

Predpolagam 4e iskate kalobrani za razni Toyoti, no neka vi pokaja kakav tip imah az na predi6nata mi kola i biah mnogo dovolen ot tiah. Predpazvaha 4udesno pragovete i zadnata bronia ot mrasotii, kama4eta i natrupvania ot piasak i sol. Izglejdaha dosta dobre na kolata, lesno se montiraha, leko visoka cena spored men, no v posledstvie biah izkliu4itelno dovolen i bolkata ot cenata otmina lesno
http://www.rallyarmor.com/store/impreza ... p-152.html

http://www.rallyarmor.com/store/impreza ... p-152.html
"If in doubt, flat out!" - Colin McRae, R.I.P. 1968-2007
Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting
Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting
Както казва Кики, пазят от камъчета, от кал която се лепи по прага и след това по панталона, от изгниване на пода непосредствено до прага. Също така хвърля мърсотия и по вратата и набива същата в подкалника. Това за предните.
За задните - колегата зад теб ще е благодарен, ще запазиш легенчето и бронята в задната си цаст, а ако си комби и замърсяването на задния прозорец.
Малко ми се струва лош тунинг, визуално, но плюсовете са доста. Въпрос на вкус, казал заека и си облизал дупето!
Аз лично бих си сложил.
За задните - колегата зад теб ще е благодарен, ще запазиш легенчето и бронята в задната си цаст, а ако си комби и замърсяването на задния прозорец.
Малко ми се струва лош тунинг, визуално, но плюсовете са доста. Въпрос на вкус, казал заека и си облизал дупето!
Аз лично бих си сложил.

Toyota RAV 4 - |,
Toyota Yaris,
Toyota Corolla.
Toyota Yaris,
Toyota Corolla.
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Колеги, за съжаление, ще се забави поръчката, защото стигнах лимит в пейпал и няма как да ги платя. Имам поне 3-4 дни още работа, докато мина проверката, която ми изискват. Главно продавам в ибей, а лимита е за получаване на пари, не защото правя някакви мошенгий... От доста време съм ги израсъл
Съжалявам, но ми налагат различни и доста верификаций, защото са си разни суми, дето не могат да пренебрегнат и са си прави хората