ПОМОЩ! Нарушение в работата на мултифункционалния дисплей!
ПОМОЩ! Нарушение в работата на мултифункционалния дисплей!
Привет на всички съфорумци! От около месец започна някакво нарушение на работата на мултифункционалния дисплей, радиото и CD. Слушах музика и в един момент се чу много силен шум, като удар от нещо. Спрях колата и я огледах одолу и отстрани. Нищо! Продължих да какрам и след малко пак се чу същият шум, но се повтори няколко пъти и разбарах, че идва от тонколоните. Все едно че нещо дава на късо.- прекъсва и радиото, но се губят и показанията от мултифункционалния дисплей - температура, часовник.... Спрях радиото, останалите показания се закрепиха, но периодично и те изчезват. После за известно време всичко се оправи - и радиото работи и показанията са стабилни. Ходих до Тойота, но и те не можаха да констатират нещо - разглобяваха, гледаха, но.... В интерес на истината бяха много любезни и добронамерени. След това проблемът доста време не се появи, но завчера отно започна същото, силно пукане при работещо радио, губят се показанията, дисплея примигва и при излючено радио, показанията за температурата, когато се появят по време на премигването не са верни - навън беше 11 градуса, а на дисплея се изписваше минус 20 градуса. После нещата пак се стабилизираха - показанията на температурата постепенно достигнаха нормални стойности, след това дисплея съвсем угасна и т.н. Ту нормално, ту ненормално? И сега - какво пак ли да ходя в Тойота или на радиосервиз?
хмм странно, щом те не са ти решили проблема... но щом вече веднъж са го пипали, иди пак там, може да имаш късмет да не ти вземат пари, или този път случайно да намерят проблема... или по-кофти да ти кажат че имаш части за смяна (което решава проблема, но обикновено е по-скъпо
)

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

-
- Получена благодарност: 3 пъти