Ангренажен комплект ?
-
- Получена благодарност: 3 пъти
Както решиш днес ми поръчаха още един комплект а аз съм поръчал и един резервен ремък да има наличен така че както решишmedikapbd написа:Toyota forever това предложение за нов ремък ли е и наистина ли е оригинален. Не се обиждай , но вече ме гони параноята и ми е трудно да приема предложението въпреки, че е много привлекателно . Все пак нещо ме кара да размисля и може да те потърся
-
трите ремъка на цена 95лв., разбира се че пращам по куриер. а за ролката малко ме мъчи защото не мога да и намеря номера, ако го имаш давай трябва да я имамAel написа:Аз да питам колегата по горе дето доставя частите дали може да ми намери 3 пистови ремъка с ролките за Lexus IS200 99г ? Ако да на каква цена може да ми ги прати по куриер ?
-
- Автомобил: Корола 1,6 бензин 2002 г.
Здравей,колега,извинявам се ,че пиша тук ,но ако е удобно да ми кажеш колко е при теб ангренажния комплект на Corolla D4D 2000, 90к.с, 2002-3г.?
Аз също като предишния колега се наслушаш на какви ли не истории,ментета и че трябвало на сменям някакъв обтегач,който е отделно от комплакта и струва 167лв.
Аз също като предишния колега се наслушаш на какви ли не истории,ментета и че трябвало на сменям някакъв обтегач,който е отделно от комплакта и струва 167лв.
Корола 1,6 бензин Хетчбек,2002г.
Пичове, наскоро смених свещи и тампони на двигател при колегата. Частите са наистина оригинални даже предния тампон беше белязан със същата боя като фабричния и цените са мн. добри. На който не му се вярва да си поръча от ТМ Ауто.Toyota forever това предложение за нов ремък ли е и наистина ли е оригинален. Не се обиждай , но вече ме гони параноята и ми е трудно да приема предложението въпреки, че е много привлекателно . Все пак нещо ме кара да размисля и може да те потърся

Avensis 7A-FE
-
Комплекта ремък и две ролки е 240лв.mich написа:Здравей,колега,извинявам се ,че пиша тук ,но ако е удобно да ми кажеш колко е при теб ангренажния комплект на Corolla D4D 2000, 90к.с, 2002-3г.?
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път