Помощ за дом за сираци 2009/2010

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
b_d

Помощ за дом за сираци 2009/2010

Мнение от b_d » 23 Ное 2009 13:22

proscrip написа:Декември чука на вратата, то криза уж, ама по 20-30 лв все може пак да отделим! Айде, че каквито сме бързи....

Някой модератор, ако обича, да пусне нова важна тема за тази година 2009-2010 г. Мерси

Аватар
bizkoff

Мнение от bizkoff » 23 Ное 2009 15:00

Ако се арганизира нещо, на следващата среща в София ще дойда да се включа с каквото мога
Toyota Avensis 2001god. D4D
Клубът на пешеходците поздравява всички шофьори с песента на Каризма "Минаваш през мен"

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 23 Ное 2009 16:04

Точно това се замислих преди ден-два.... Давайте да го правим, пък за Пловдив и аз и Жоро можем да събираме, че и за окръга rolleyes.gif Дано тази година да сме повече.....

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 23 Ное 2009 19:03

:thumbsup:

cj
Обратна връзка:

Мнение от cj » 23 Ное 2009 22:03

Изпревари ме... подкрепям естествено! :thumbsup:
1984 Тойота Корола 4AGE 20v
2007 Субару Импреза STi
Изображение

Аватар
Xeku

Мнение от Xeku » 24 Ное 2009 12:20

И аз :thumbsup:

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 24 Ное 2009 13:42

както всяка година продължаваме :thumbsup:
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 24 Ное 2009 19:02

а на кого ще се помага, пак ли същият дом, или...?

proscrip

Мнение от proscrip » 26 Ное 2009 09:19

Ами - знам ли, от една страна за там ще се организираме най-бързо, от друга - там нещата са наредени, свестни хора работят - поне с това впечатление останахме, а има домове, които са в направо ужасно състояние - но както казах и миналата година парите и помощите, които получават различните домове са горе долу еднакви - явно зависи от управлението му, та в тоя ред на мисли, тук поне знаем, че нещата стигат до децата....

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 03 Дек 2009 02:36

Дайте да съберем информация, за хората, които ще събират парите за районите, че нещо ни един не е казал айде....
Айде пишете на мен или на проскрипт, че да можем да наберем хора за това хубаво деяние happy.gif

proscrip

Мнение от proscrip » 03 Дек 2009 13:07

Начина на набиране може да е като предходни години, поне е разработен вече. В градовете, където има повече желаещи да се включат - един става касичка и после сумите се прехвърлят по сметка на човек, който може и има желание да се заеме с останалото. Мога да се заема с пазаруването и изпращането, ако няма тази година други желаещи или решим да пазарим от друг град /в зависимост от нуждите на децата/, остава да решим дали да е същия дом.

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 04 Дек 2009 23:46

по темата дали да е същият дом, нямам нищо против. онзи ден ми споменаха за това:
http://www.facebook.com/note.php?note_id=184446111794
а също така колега от форума пусна линк към друг дом
http://www.svetinikolai.org/dariteli.php
не знам този който до сега сме пращали от какво имат нужда и до колко, никога не съм разговарял с тях, мисля че desSs беше говорила миналата година с тях и тя по-ясно може да каже дали имат нужда от спешни неща. не мога да преценя дали домовете от горните два линка имат по-спешна нужда... unsure.gif

че не можем да огреем навсякъде е ясно, идеята е да сме от помощ максимално ефективно.

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Me4oKyX
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 05 Дек 2009 00:38

Максимално ефективно, ама ни един не е казал до момента - дай ти дам 2лв или 5лв....... Про - и аз като миналата година искам да го направим, просто незнам за теб, на мен никой нищо не е писал.... А Пловдив и региона има доооста Тойотаджий, които влизат във форума..... Явно не могат да заделят 5лв за децата unsure.gif

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 05 Дек 2009 00:41

за тази цел всеки който ще събира пари трябва да се определи. ако хората които ги събираха миналата година биха желали пак, е хубаво да се направи едно кратко списъче с имената им, и от там нататък да се събират парите, сега хората не знаят на кой какво пари да дават.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 05 Дек 2009 09:14

мечо, пари ще съберем, само наистина да се каже за кои градове кой ще е касичка - например проскрип за Варна, мечо за Пловдив, и още някой за София ако искате.

а за дома - ако трябва да съм честна, ако ще е за същият дом, не ми се занимава тая година, защото декември имам ужасно много работа, а комуникацията с директорката е доста трудна, вися на телефона с часове, докато се накани някой да вдигне. и друго - предният път директорката трябваше да прати по факса на проскрип приемо-предавателният протокол от комисията - тя не го направи. сега дали е загубила телефоните ни, които написахме на един лист, не знам. но най-малкото съм й звъняла на мобилния няколко пъти, ако имаше желание щеше да го изрови от там. бях обещала тоя протокол да го пратя и на Ранърс, кой знае какво са си помислили хората...тъй че ще ми е адски неудобно да ги търся пак.
та, ако е за тоя варненския дом, който миро даде по-горе - ще съдействам. поне са си написали от какво имат нужда. пък и ако се съгласят на снимки, Ранърсите може и да се навият пак да дадат нещо хехе щото предният път много искаха да си сложат на сайта снимка как помагат на децата. разбирам ги де, реклама си е. а и бяха толкова отзивчиви предният път, евала на хората
ако е за Нови хан, вече софиянците сте там.

тъй че уточнете дома и хората, които ще събирт парите, и да започваме rolleyes.gif

Заключено