proscrip написа:Декември чука на вратата, то криза уж, ама по 20-30 лв все може пак да отделим! Айде, че каквито сме бързи....
Някой модератор, ако обича, да пусне нова важна тема за тази година 2009-2010 г. Мерси
Помощ за дом за сираци 2009/2010
Помощ за дом за сираци 2009/2010
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Ами - знам ли, от една страна за там ще се организираме най-бързо, от друга - там нещата са наредени, свестни хора работят - поне с това впечатление останахме, а има домове, които са в направо ужасно състояние - но както казах и миналата година парите и помощите, които получават различните домове са горе долу еднакви - явно зависи от управлението му, та в тоя ред на мисли, тук поне знаем, че нещата стигат до децата....
Начина на набиране може да е като предходни години, поне е разработен вече. В градовете, където има повече желаещи да се включат - един става касичка и после сумите се прехвърлят по сметка на човек, който може и има желание да се заеме с останалото. Мога да се заема с пазаруването и изпращането, ако няма тази година други желаещи или решим да пазарим от друг град /в зависимост от нуждите на децата/, остава да решим дали да е същия дом.
по темата дали да е същият дом, нямам нищо против. онзи ден ми споменаха за това:
http://www.facebook.com/note.php?note_id=184446111794
а също така колега от форума пусна линк към друг дом
http://www.svetinikolai.org/dariteli.php
не знам този който до сега сме пращали от какво имат нужда и до колко, никога не съм разговарял с тях, мисля че desSs беше говорила миналата година с тях и тя по-ясно може да каже дали имат нужда от спешни неща. не мога да преценя дали домовете от горните два линка имат по-спешна нужда...
че не можем да огреем навсякъде е ясно, идеята е да сме от помощ максимално ефективно.
http://www.facebook.com/note.php?note_id=184446111794
а също така колега от форума пусна линк към друг дом
http://www.svetinikolai.org/dariteli.php
не знам този който до сега сме пращали от какво имат нужда и до колко, никога не съм разговарял с тях, мисля че desSs беше говорила миналата година с тях и тя по-ясно може да каже дали имат нужда от спешни неща. не мога да преценя дали домовете от горните два линка имат по-спешна нужда...

че не можем да огреем навсякъде е ясно, идеята е да сме от помощ максимално ефективно.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Максимално ефективно, ама ни един не е казал до момента - дай ти дам 2лв или 5лв....... Про - и аз като миналата година искам да го направим, просто незнам за теб, на мен никой нищо не е писал.... А Пловдив и региона има доооста Тойотаджий, които влизат във форума..... Явно не могат да заделят 5лв за децата 

за тази цел всеки който ще събира пари трябва да се определи. ако хората които ги събираха миналата година биха желали пак, е хубаво да се направи едно кратко списъче с имената им, и от там нататък да се събират парите, сега хората не знаят на кой какво пари да дават.
stay up and keep shining!!

мечо, пари ще съберем, само наистина да се каже за кои градове кой ще е касичка - например проскрип за Варна, мечо за Пловдив, и още някой за София ако искате.
а за дома - ако трябва да съм честна, ако ще е за същият дом, не ми се занимава тая година, защото декември имам ужасно много работа, а комуникацията с директорката е доста трудна, вися на телефона с часове, докато се накани някой да вдигне. и друго - предният път директорката трябваше да прати по факса на проскрип приемо-предавателният протокол от комисията - тя не го направи. сега дали е загубила телефоните ни, които написахме на един лист, не знам. но най-малкото съм й звъняла на мобилния няколко пъти, ако имаше желание щеше да го изрови от там. бях обещала тоя протокол да го пратя и на Ранърс, кой знае какво са си помислили хората...тъй че ще ми е адски неудобно да ги търся пак.
та, ако е за тоя варненския дом, който миро даде по-горе - ще съдействам. поне са си написали от какво имат нужда. пък и ако се съгласят на снимки, Ранърсите може и да се навият пак да дадат нещо хехе щото предният път много искаха да си сложат на сайта снимка как помагат на децата. разбирам ги де, реклама си е. а и бяха толкова отзивчиви предният път, евала на хората
ако е за Нови хан, вече софиянците сте там.
тъй че уточнете дома и хората, които ще събирт парите, и да започваме
а за дома - ако трябва да съм честна, ако ще е за същият дом, не ми се занимава тая година, защото декември имам ужасно много работа, а комуникацията с директорката е доста трудна, вися на телефона с часове, докато се накани някой да вдигне. и друго - предният път директорката трябваше да прати по факса на проскрип приемо-предавателният протокол от комисията - тя не го направи. сега дали е загубила телефоните ни, които написахме на един лист, не знам. но най-малкото съм й звъняла на мобилния няколко пъти, ако имаше желание щеше да го изрови от там. бях обещала тоя протокол да го пратя и на Ранърс, кой знае какво са си помислили хората...тъй че ще ми е адски неудобно да ги търся пак.
та, ако е за тоя варненския дом, който миро даде по-горе - ще съдействам. поне са си написали от какво имат нужда. пък и ако се съгласят на снимки, Ранърсите може и да се навият пак да дадат нещо хехе щото предният път много искаха да си сложат на сайта снимка как помагат на децата. разбирам ги де, реклама си е. а и бяха толкова отзивчиви предният път, евала на хората
ако е за Нови хан, вече софиянците сте там.
тъй че уточнете дома и хората, които ще събирт парите, и да започваме