CELICA 2.0GTI16V
CELICA 2.0GTI16V
здравеите на всички!А сега по темата от както се помня се занимавам само с мотори но това лято реших да пробвам нещо по така!За прилична сума си взех TOYOTA CELICA 2.0 GTI16V 157hp(92г) първия личен автомобил доволен съм върви но на последък като я резна в (умерени обороти) ми присветне знак внимание(!)на таблото и пускам гаста? до сега не съм намерил компетентно мнение по въпроса?? 

wrc is for boys group b was for men!!!
Има логика защото спирачната течност се разклаща и пада под определеното ниво и "светва" лампата. Та за колегата с проблема може да ти свършват накладките или си долей спирачна течност.sepia3 написа:Тва не е ли лампата на спирачките, разцепи мрака с фенерче с този проблем...![]()
Спирачна течност да нямаш или да губиш по системата... ама невиждам логика да светва лампата като даваш гас...

-
- Обратна връзка:
Bass_Man написа:Това дето се случва при студено време с всички неща освен с водата лично аз го учих в 6-ти клас по ФХЯ . При теб не знам как е било ама явно не си внимавал в час .LiakaDJ написа:......Не знам и не разбирам много, но явно нещо се случва при по студено време .
laugh.gif Добре де за "не разбирането" ставаше на въпрос , че не разбирам от сервизо-ремонтни нещица . Просто не ми се разтягаха локуми .Предполагам му е станало ясно и без твоите познания по физика и химия ОТ 6-ТИ КЛАС

PEACE ! До следващия събор !