CELICA 2.0GTI16V
CELICA 2.0GTI16V
Мнение от madman » 16 Ное 2009 21:21
здравеите на всички!А сега по темата от както се помня се занимавам само с мотори но това лято реших да пробвам нещо по така!За прилична сума си взех TOYOTA CELICA 2.0 GTI16V 157hp(92г) първия личен автомобил доволен съм върви но на последък като я резна в (умерени обороти) ми присветне знак внимание(!)на таблото и пускам гаста? до сега не съм намерил компетентно мнение по въпроса?? 

wrc is for boys group b was for men!!!
madman
sepia3
Мнение от Spaski » 17 Ное 2009 00:49
Има логика защото спирачната течност се разклаща и пада под определеното ниво и "светва" лампата. Та за колегата с проблема може да ти свършват накладките или си долей спирачна течност.sepia3 написа:Тва не е ли лампата на спирачките, разцепи мрака с фенерче с този проблем...![]()
Спирачна течност да нямаш или да губиш по системата... ама невиждам логика да светва лампата като даваш гас...

Spaski
madman
sepia3
Bass_Man
LiakaDJ
-
- Обратна връзка:
Мнение от DMDimitrov » 23 Ное 2009 12:18
Аз също имах такъв проблем... първо проверих накладките и установих, че са ок... после долях 40-50гр спирачна течност и всичко се оправи.
Corolla Е11 G6 Compact 1.3i 16V 4E-FE 98г
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
DMDimitrov
Bass_Man
Мнение от LiakaDJ » 24 Ное 2009 19:58
Bass_Man написа:Това дето се случва при студено време с всички неща освен с водата лично аз го учих в 6-ти клас по ФХЯ . При теб не знам как е било ама явно не си внимавал в час .LiakaDJ написа:......Не знам и не разбирам много, но явно нещо се случва при по студено време .
laugh.gif Добре де за "не разбирането" ставаше на въпрос , че не разбирам от сервизо-ремонтни нещица . Просто не ми се разтягаха локуми .Предполагам му е станало ясно и без твоите познания по физика и химия ОТ 6-ТИ КЛАС

PEACE ! До следващия събор !

LiakaDJ
Обратно към “Общи технически въпроси”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru