някой има ли валериан
- didak
- Благодарил/а: 3 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
молко помощ за сръчните, желаещи да намалят валеряна: http://www.toyotaownersonline.com/parts ... e/diy.html
Yaris 1,0-1999->Yaris 1,3-2009->Yaris 1,33-2009
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 336 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
То за правене - лошо няма ако имаш условия и желание...didak написа:молко помощ за сръчните, желаещи да намалят валеряна: http://www.toyotaownersonline.com/parts ... e/diy.html
Техническото обслужване общо взето е фасулска работа (освен смяната на ангренажен ремък, където се изискват известни познания и повишено внимание).
Но какво става с гаранцията????

И ако нямаш печка какво ще го правиш отработеното масло?
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Както правят повечето, които сами си сменят маслото. Хвърлят го където им паднеslowtraveler написа:То за правене - лошо няма ако имаш условия и желание...didak написа:молко помощ за сръчните, желаещи да намалят валеряна: http://www.toyotaownersonline.com/parts ... e/diy.html
Техническото обслужване общо взето е фасулска работа (освен смяната на ангренажен ремък, където се изискват известни познания и повишено внимание).
Но какво става с гаранцията????![]()
И ако нямаш печка какво ще го правиш отработеното масло?

По повод колежката с яриса,аз също не правя километри и ходя на обслужванията годишно ,но си прибирам консумативите и ще ги сменя когато направя километри,т.е. имам филтър климатик ,въздушен филтър,свещи не ми предложиха(излязоха коректни),а маслата и без това им дават година заради конденза и другите чорби вътре от разликата в температурите .Въпроса е да има система при поддръжката независимо къде ще се прави,най-опасни са маслата и въздушните филтри има много ментета.А по повод каубойте
-да бе велики сте там в във УСА
,АМА СТИГА ,ЧЕ МИ СЕ ПОВДИГА ВЕЧЕ.едно време бяха руснаците сега американците все гледахме как те го правят.Производителя е казал какво се прави и как и от кого за да ти важи гаранцията.Колите в европа са скъпи -да и поддръжката е скъпа и застраховките са скъпи,ми мизерници сме но ентусиясти при това технически грамотни - аз съм тъп инженер от бялата раса и от опит съм убеден ,че всяка техника била тя даже американска и руска иска подходяща поддръжка.Имам две доказателства в гаража от посочените,просто за спомен.

AVENSIS SEDAN 1.6 FaceLift2007
shtephan написа:А по повод каубойте-да бе велики сте там в във УСА
,АМА СТИГА ,ЧЕ МИ СЕ ПОВДИГА ВЕЧЕ.едно време бяха руснаците сега американците все гледахме как те го правят.Производителя е казал какво се прави и как и от кого за да ти важи гаранцията.Колите в европа са скъпи -да и поддръжката е скъпа и застраховките са скъпи,ми мизерници сме но ентусиясти при това технически грамотни - аз съм тъп инженер от бялата раса и от опит съм убеден ,че всяка техника била тя даже американска и руска иска подходяща поддръжка.Имам две доказателства в гаража от посочените,просто за спомен.

->