Проблем със зимни гуми
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Проблем със зимни гуми
От както си сложих зимните гуми се появи едно свирене почти на всеки завой. Това на какво може да се дължи? Високо или ниско налягане? Имам си грайфер на гумите, но ги карам от 2007 февруари (не и през лятото
).

това е причинатаRaya написа:В София в последните дни е топло за зимни гуми.
VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com
www.red-vertex.com
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Проблем със зимни гуми
A reglaj na prednicata napravi li kato sloji novite gumi?
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Re: Проблем със зимни гуми
smeniah si gi v oficialniat serviz i ne mi kazaha che triabva reglaj.... Kakvo li da napraviat tezi deto si gi smeniat po razni drebni gumadjii, tam i da iskat niama kak da napraviat reglajJapanese_fever написа:A reglaj na prednicata napravi li kato sloji novite gumi?

Аз лично не бих си сменила гумите в официалния сервиз, но всеки сам си преценява
Иначе мога да ти дам съвет за реглажа - аз лично отидох в голям сервиз за гуми (няма да казвам име, за да не е реклама) и имаше опция първо да ми проверят дали има нужда от реглаж (срещу някакво много символично заплащане от 10-15 лв., не си спомням точно), и ако трябва си доплащам за реглажа.
Бях доволна, защото ме пуснаха в сервиза, гледах си колата и уредите, които показват дали има отклонение и накрая резултата беше отличен.
За съжаление и кратък, ех тези любими улици и дупки...

Иначе мога да ти дам съвет за реглажа - аз лично отидох в голям сервиз за гуми (няма да казвам име, за да не е реклама) и имаше опция първо да ми проверят дали има нужда от реглаж (срещу някакво много символично заплащане от 10-15 лв., не си спомням точно), и ако трябва си доплащам за реглажа.
Бях доволна, защото ме пуснаха в сервиза, гледах си колата и уредите, които показват дали има отклонение и накрая резултата беше отличен.
За съжаление и кратък, ех тези любими улици и дупки...

Абе какъв реглаж при смяна на гуми бре ?!?!?!
Реглаж се прави само след ремонт на предницата или нещо по кормилото ... рейки .. ала-бала ...
И ква е тая символична сума за преглед на ходовата част 10-15лв ?!?!?
То целия реглаж струва 20лв, че и си присъстваш, че и си чешеш езика на авто истории
П.С. мойта обаче след 20 000км определено взе да дърпа в ляво и ще трябва да ходи на реглаж :(
Реглаж се прави само след ремонт на предницата или нещо по кормилото ... рейки .. ала-бала ...
И ква е тая символична сума за преглед на ходовата част 10-15лв ?!?!?
То целия реглаж струва 20лв, че и си присъстваш, че и си чешеш езика на авто истории

П.С. мойта обаче след 20 000км определено взе да дърпа в ляво и ще трябва да ходи на реглаж :(
VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com
www.red-vertex.com
С присъствието на място имах предвид, че поне всичко става пред очите ти, а не да ти кажат, че са направили нещо, а то е едно голямо и кадърно НИЩО.
Няма продухване на филтри вместо нови, или ремонт на част, а то се завива само някое болтче/гайка, доливане на някоя течност вместо да се смени и т.н.
Всеки, който е ходил в официалния сервиз знае за какво говоря!
Няма продухване на филтри вместо нови, или ремонт на част, а то се завива само някое болтче/гайка, доливане на някоя течност вместо да се смени и т.н.
Полеко със тия изказвания че всичко се прави пред очите ти ...може да стане но при някои познат.Не знам кои маистор ще търпи да му гледаш във ръцете .Africa написа:С присъствието на място имах предвид, че поне всичко става пред очите ти, а не да ти кажат, че са направили нещо, а то е едно голямо и кадърно НИЩО.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Кики. не карам по по-различен начи от предиKiki написа:Веско, влизай по-бавно в завойте и няма да свиркат от мъка.

ПП: заставам твардо зад твардението че щом държавата иска да ме глоби защото карам с 1км над допустимата скорост, ТРЯБВА да ми осигури да карам максимум с 1км по-малко от допустимата скорост без проблеми!