Проблем със зимни гуми
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Vesko
Petar
Raya
rashkov
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Проблем със зимни гуми
Мнение от Japanese_fever » 06 Ное 2009 23:21
A reglaj na prednicata napravi li kato sloji novite gumi?
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Re: Проблем със зимни гуми
Мнение от Vesko » 07 Ное 2009 08:38
smeniah si gi v oficialniat serviz i ne mi kazaha che triabva reglaj.... Kakvo li da napraviat tezi deto si gi smeniat po razni drebni gumadjii, tam i da iskat niama kak da napraviat reglajJapanese_fever написа:A reglaj na prednicata napravi li kato sloji novite gumi?

Vesko
Мнение от Africa » 07 Ное 2009 12:44
Аз лично не бих си сменила гумите в официалния сервиз, но всеки сам си преценява
Иначе мога да ти дам съвет за реглажа - аз лично отидох в голям сервиз за гуми (няма да казвам име, за да не е реклама) и имаше опция първо да ми проверят дали има нужда от реглаж (срещу някакво много символично заплащане от 10-15 лв., не си спомням точно), и ако трябва си доплащам за реглажа.
Бях доволна, защото ме пуснаха в сервиза, гледах си колата и уредите, които показват дали има отклонение и накрая резултата беше отличен.
За съжаление и кратък, ех тези любими улици и дупки...

Иначе мога да ти дам съвет за реглажа - аз лично отидох в голям сервиз за гуми (няма да казвам име, за да не е реклама) и имаше опция първо да ми проверят дали има нужда от реглаж (срещу някакво много символично заплащане от 10-15 лв., не си спомням точно), и ако трябва си доплащам за реглажа.
Бях доволна, защото ме пуснаха в сервиза, гледах си колата и уредите, които показват дали има отклонение и накрая резултата беше отличен.
За съжаление и кратък, ех тези любими улици и дупки...

Africa
Мнение от rashkov » 07 Ное 2009 13:20
Абе какъв реглаж при смяна на гуми бре ?!?!?!
Реглаж се прави само след ремонт на предницата или нещо по кормилото ... рейки .. ала-бала ...
И ква е тая символична сума за преглед на ходовата част 10-15лв ?!?!?
То целия реглаж струва 20лв, че и си присъстваш, че и си чешеш езика на авто истории
П.С. мойта обаче след 20 000км определено взе да дърпа в ляво и ще трябва да ходи на реглаж :(
Реглаж се прави само след ремонт на предницата или нещо по кормилото ... рейки .. ала-бала ...
И ква е тая символична сума за преглед на ходовата част 10-15лв ?!?!?
То целия реглаж струва 20лв, че и си присъстваш, че и си чешеш езика на авто истории

П.С. мойта обаче след 20 000км определено взе да дърпа в ляво и ще трябва да ходи на реглаж :(
VERSO FORTE D4D 2.2
www.red-vertex.com
www.red-vertex.com
rashkov
Kiki
Мнение от Africa » 07 Ное 2009 21:45
С присъствието на място имах предвид, че поне всичко става пред очите ти, а не да ти кажат, че са направили нещо, а то е едно голямо и кадърно НИЩО.
Няма продухване на филтри вместо нови, или ремонт на част, а то се завива само някое болтче/гайка, доливане на някоя течност вместо да се смени и т.н.
Всеки, който е ходил в официалния сервиз знае за какво говоря!
Няма продухване на филтри вместо нови, или ремонт на част, а то се завива само някое болтче/гайка, доливане на някоя течност вместо да се смени и т.н.
Africa
Мнение от jorj » 07 Ное 2009 22:24
Полеко със тия изказвания че всичко се прави пред очите ти ...може да стане но при някои познат.Не знам кои маистор ще търпи да му гледаш във ръцете .Africa написа:С присъствието на място имах предвид, че поне всичко става пред очите ти, а не да ти кажат, че са направили нещо, а то е едно голямо и кадърно НИЩО.
jorj
Nixter
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Мнение от Vesko » 07 Ное 2009 23:54
Кики. не карам по по-различен начи от предиKiki написа:Веско, влизай по-бавно в завойте и няма да свиркат от мъка.

ПП: заставам твардо зад твардението че щом държавата иска да ме глоби защото карам с 1км над допустимата скорост, ТРЯБВА да ми осигури да карам максимум с 1км по-малко от допустимата скорост без проблеми!
Vesko
polsun
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru