ами калине, ние 4 човека за две седмици изхарчихме 6 хиляди евро /аз плащах всичко, затова знам със сигурност хаха/. на хотел сме спали само 7 нощувки, две нощувки минаха в път /на отиване и на връщане по една/, останалите имахме къде да спим. доста дадохме за магистрални такси /към 300 евро мисля/, айде да речем тук голяма част ще бъдат спестени. ядяхме предимно по ресторанти и пицарии, сметките варираха между 80 и 140 евро, 4-5 дни в Перпинян понеже имаше условия, купувахме салата, мръвка, вънка на беседката, и си готов нахранен. така излиза мнооого по-евтино.
обаче моят съвет е който реши да тръгва, първо да си направи маршрута и да си намери хотелите в нета. там намерих в Барселона за по 44 евро двойната стая със закуска на корем /кризата ги е ударила яко и в повечето хотели закуската беше леко оскъдна, та мъжете си дояждаха навън хаха/, всички останали бяха търсени на място с джипиеса /щото всъщност не бяхме решили къде отиваме/. е, във Флоренция ударихме бингото, по 40 двойната стая, ама в едно тъпо село ни усукаха по 85, а закуска въобще не предлагаха, дори и да искаш да си платиш

в Ница обаче беше адското обикаляне. хотелите бяха от 100 нагоре, и почти навсякъде заето. но за наш късмет попаднахме в едно много приятно хотелче в центъра, където администратора беше българче, и ни направи доста отстъпки, та стаята излезе по 80 и нещо със закуската /във Франция не е включена в цената на стаята, а се заплащаше отделно по 8-9 евро на човек/
виж за бензина не се сещам колко дадохме. един резервоар беше 70 евро, значи горе-долу толкоз, към 500 евро за 6-7к километра.
към 1000 евра отидоха за пазарлък, към 500 за разни атракции
може да спестите доста от кафета, ако си носите кутии с 3в1 хехе те и без това хубаво кафе почти никъде не предлагаха. имаше едно от машина, американско го водят, което става за пиене, ама другото...пффф
туй общо взето