вода в купето на Тойота Ярис- 2000г.
вода в купето на Тойота Ярис- 2000г.
Някой им ли идея от къде може да влиз вода в купето. Събира се в краката на водача.
natali
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- stan4opan4o
- Благодарил/а: 3 пъти
Vokil е прав,от там е най-често.Веднъж имах случай на една Corolla-90 да влиза вода в багажника(беше лифтбек).След доста разглобяване разбрахме че под уплътнението на челното стъкло тавана е корозирал,от там влиза вода и от скоростта тя върви по корите и пълни багажника.A пък друг път на един Hilux влизаше вода в купето от кабела на антената-тя е на преден ляв калник,а колата е удряна и некачествено отремонтирана...С две думи проблема е shit!!!
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
на моята корола 2002г. имах същия проблем. в краката на пътуващия до шофьора се мокреше когато валеше дъжд. ако имаше някой до мен, като минавахме през локва, казваше че едва ли не нещо 'направо му повдигало краката', аз не им вярвах. докато накрая установих че именно отдолу при преминаване през локва влиза вода. отидох в сервиза и се оказа, че е някакво уплътнение тип тапа, което се било измъкнало, опарвиха го (наместиха го) и от тогава нямам проблеми. успех 

stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки