вода в купето на Тойота Ярис- 2000г.

Natali

вода в купето на Тойота Ярис- 2000г.

Мнение от Natali » 27 Окт 2009 19:47

Някой им ли идея от къде може да влиз вода в купето. Събира се в краката на водача.
natali

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 27 Окт 2009 19:59

Най-лесния начин - едим маркуч - може и градински - при сухо време поливате обилно Ярето, а някой да дебне кое уплътнение пропуска.

Аватар
Vokil
Обратна връзка:

Мнение от Vokil » 27 Окт 2009 20:43

Ако спирате колата под дърво е твърде вероятно листа да са запушили отворите за изтичане на водата от отсека където са мотора за чистачките и колектора за засмукване на парното именно от там най-често прелива и водата в купето.
Човек и добре да живее умира .......

Аватар
stan4opan4o
Благодарил/а: 3 пъти

Мнение от stan4opan4o » 27 Окт 2009 20:48

може да еот климатика ,лятно време разбира се smile.gif

Аватар
Владислав

Мнение от Владислав » 28 Окт 2009 00:16

Vokil е прав,от там е най-често.Веднъж имах случай на една Corolla-90 да влиза вода в багажника(беше лифтбек).След доста разглобяване разбрахме че под уплътнението на челното стъкло тавана е корозирал,от там влиза вода и от скоростта тя върви по корите и пълни багажника.A пък друг път на един Hilux влизаше вода в купето от кабела на антената-тя е на преден ляв калник,а колата е удряна и некачествено отремонтирана...С две думи проблема е shit!!!
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...

Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 30 Окт 2009 00:16

на моята корола 2002г. имах същия проблем. в краката на пътуващия до шофьора се мокреше когато валеше дъжд. ако имаше някой до мен, като минавахме през локва, казваше че едва ли не нещо 'направо му повдигало краката', аз не им вярвах. докато накрая установих че именно отдолу при преминаване през локва влиза вода. отидох в сервиза и се оказа, че е някакво уплътнение тип тапа, което се било измъкнало, опарвиха го (наместиха го) и от тогава нямам проблеми. успех :thumbsup:
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Публикувай отговор