Наскоро си смених фаровете с нови, произведени от фирма Депо, Тайван. Настройват се добре, но едната от машинките за регулиране не работи нормално: Свалям фаровете надолу от спепен 0 до степен 3 (примерно). Връщам ги обратно в положение 0, но лявата машинка не успява да вдигне фара в оригиналното му положение. Чувам я как се мъчи и спира, оставяйки левия фар по-ниско от десния. Когато откача машинката с включени фарове, я чувам как си прави необходимите обороти на празен ход. После я закачам обратно, при което фарът си застава в нормално положение, но после пак същото...

Забелязах, че при промяна в регулирането, машинката спира в различни положения. Сега съм ги свалил и двата много ниско тъй че и двете машинки си работят що-годе успоредно. Но пък ми свети само на 6-7 метра пред колата, което не ме кефи, а и дългите светлини не са много дълги.
Водих колата на два сервиза, но и в двата ме отсвириха с обяснението, че тази екстра "не ми трябва". А аз искам просто да си работи.

Някой имал ли е такъв проблем, и как го е решил? Дали моторчето е прецакано, или просто фарът е китайски? Но пък и другият е китайски и няма никакъв проблем. Ако е фарът, подлежи ли на ремонт, че не са никак евтини?