как ще ги стигнем американците ...................................

Защото това дава производителя вероятно за препоръчително и защото това е политика на оторизирания сервиз - за да ти е валидна гаранцията на автомобила.Japanese_fever написа: Друго нещо, на което никой не обърна внимание:
ЗАЩО да налива скъпа синтетика?
От там цената скача двойно, ако не и повече.
samniava me. parvite Toyoti s preporaki za sintetika se poiaviha tuk kato 2010 model, i osnovnata prichina za tova do kolkoto znam e ekologiaDMDimitrov написа:Защото това дава производителя вероятно за препоръчително...Japanese_fever написа: Друго нещо, на което никой не обърна внимание:
Даммм така е!!ALTEZZA написа:samniava me. parvite Toyoti s preporaki za sintetika se poiaviha tuk kato 2010 model, i osnovnata prichina za tova do kolkoto znam e ekologiaDMDimitrov написа:Защото това дава производителя вероятно за препоръчително...Japanese_fever написа: Друго нещо, на което никой не обърна внимание:
Te bogatite ne slu4ajno sa bogati, za6toto si vodqt ot4et i za nai-malkoto.Fido Dido написа:
- Ами - кой е тоя идиот, дето кара Бентли и пита за цени?!?!?
.....Чалгария......
Ей, многознайко,Japanese_fever написа:Te bogatite ne slu4ajno sa bogati, za6toto si vodqt ot4et i za nai-malkoto.Fido Dido написа:
- Ами - кой е тоя идиот, дето кара Бентли и пита за цени?!?!?
.....Чалгария......
No neka nqkoi hora da gi doqt i da si mislqt, 4e pla6tat za ka4estvo.![]()
Az puk da vi kaja, 4e nai-bogatite hora sa nai-skrunci i cepqt centa na 2.
Razbira se tova nito az moga da go razbera, nito vie, za6toto ne sme bogati.
A tezi deto sme nai-larj nqma shans da stanem i ne iskame, pone az. biggrin.gif
@Troshko
Toshe kolko q ru4kash tazi Corollka ili Subruto, ta i double ester im nalivash?!?
Tq kato e izlqzla 1985 (Corolla-ta primerno) ili tam po-rano da ne bi da e imalo togava double ester. Pak sa q ru4kali zdravo do 4ervenoto i pak e durjala.
Tova vashto prosto e dvoino zastrahovane i uduljavane intervala za smqna na masloto.
Az taka go vijdam.![]()
Po-dobre si smenqi mineralnoto malsoto sled veski track event, otkolkoto da nalivash nekvi sintetiki i da ne go smenqsh s meseci.
Priemam vuzrajeniq.
Tova, 4e Castrol i kakvo li o6te ne v BG e mente, nali znaesh 4e nqma ni6to ob6to s temata.sacho7803 написа:......а на американския младеж дето за 2 кинта сменя масло и чак сайтове показва ще му кажа че тоя кастрол отдаааааавна не е в употреба в българия biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif тук там го има но 15-50 или нещо подобно и тук е без пари щото не струва.
за съжаление малко хора знаят че в щатите си е комунизъм biggrin.gif biggrin.gif всмисъл...нещо от рода при нас преди 20 години biggrin.gif не в буквалния смисъл а в реалния.та по темата................
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта