Още не съм официално член на форума (поради липса на Тойотка в гаража), но се надявам скоро да стана.
За това искам мнение директно от "извора"

Първоначално се бях насочила към Aygo 1.0, но сега се загледах към Yaris 1.0. Интересува ме как е поддръжката на Ярис-а, че ми омръзна от сервизи. Бих се радвала някой, който кара такава да сподели мнение. Предполагам, че 1.3 е по-удачния избор, но бих искала да е по-икономична.
От друга страна карам само градско, по 10-20 км., но не съм от търпеливите шофьори, така че предполагам липсата на мощност при 1.0 ще ме дразни.
Като всяка жена сладура Айго ми харесва повече, но цените са им почти изравнени, а Яриса е съвсем друг клас автомобил.
Въпросът ми е на колко км е обслужването на Ярис/Айго и какви са основните често срещани проблеми?
Ако се насоча към употребяван автомобил (2-3 годишен), до колко е разумно да е пробега и какво да гледам горе-долу?
(Имам някаква представа от коли, само че до сега бях фен на дизеловите двигатели, така че моля не ми говорете като на малумна laugh.gif ) Благодаря!